Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik ilyen abnormálisan?
Figyelt kérdés
Barátnőm kezd kissé érdekes lenni. Amikor szóba hozom a kapcsolatunkat, ő mindig témát vált, ha látom rajta hogy nincs túl jókedvében, megkérdezem mi a baja, sosem mondja el. Ma is amikor megcsókoltam, fogta magát és elkezdett hisztizni, aztán elrohant. Azóta elérni sem tudom nagyon.
Én 25 vagyok, ő pedig 23.
2013. jún. 9. 22:43
1/4 anonim válasza:
mert bepasizott,de nem meri elmondani
2/4 anonim válasza:
Hát igazából ez csak egy feltételezés, de lehet hogy már nem nagyon érzi magát jól a kapcsolatotokban, a hiszti meg emiatt lehet hogy mondjuk érzi hogy te jó vagy hozzá és bűntudata lehet hogy ő már nem érzi ugyan azt. De ez persze csak egy feltételezés, nagyon sok oka lehet a legbiztosabbra úgy tudsz menni ha tőle érdeklődsz. Mondd meg neki ha sikerül elérned hogy észrevetted hogy furán viselkedik és ez téged eléggé zavar mert szeretnél neki segíteni de így, hogy nem tudod mi baja nem nagyon tudsz. Ha elég megértően próbálkozol talán csak sikerrel jársz.
3/4 kolosszus22 válasza:
Nem szeret már, ennek kampó, jó eséllyel már más pasival alakulgat neki. Szerintem hozd fel neki a szakítást, majd kiderül mi lesz a reakciója.
26F
4/4 anonim válasza:
Szerintem is hozd fel a szakítás témát,ha nem tudsz vele értelmesen kommunikálni,aztán meglátod,ezt hogy viseli.Amúgy én is úgy gondolom,másik pasi van a képben,vagy már nem szerelmes Beléd,csak gyáva közölni Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!