Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk! Ha partneretek...

Lányok, fiúk! Ha partneretek nem szeretné, hogy találkozzatok a szüleivel, de okkal, mivel a szülei abnormálisan viselkedő, bántalmazó szülők, megértenétek?

Figyelt kérdés
Persze ha nagyon szeretné megismerni őket akkor nyilván nem tilos, de tényleg fel kell készülni, hogy nem normális viselkedést, bizarr dolgokat fognak tapasztalni, ami egy kívülállónak akár hihetetlen is lehet...

2017. febr. 13. 11:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik exem az anyukáját nem akarta bemutatni nagyon sokáig. A szülei elváltak, az apjával többször is találkoztam, de az anyával nem. Persze én nagyon kiváncsi voltam, hogy vajon miért, mert nem mondta meg az igazat, csak mindig ködösített. Aztán kb 2 év után bemutatott mégis, akkor normálisnak tűnt a nő. Később kiderült, hogy elmebeteg, néha nem tudta, hogy hol van, máskor dührohamai voltak. Amikor szétmentünk az exemmel (teljesen békésen közös megegyezéssel), valahogy megszerezte a telefonszámomat és felhívott éjjel, ordítozott, és fenyegetett. Bárcsak sose ismertem volna meg.
2017. febr. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!