Ti visszamennétek az időbe, hogy találkozzatok az őseitekkel?
Igen, visszamennék, de csak látogatóba.
A jövő engem is jobban érdekel.
#5: Ne is mondd.
Rettentő kíváncsi vagyok arra, milyen lesz az élet (ha lesz), 50-100-200-1000 év múlva.
Csak az vigasztal, hogy ha 1024-ben születtem volna, akkor most teljesült volna ez az álmom :D
44/N
Visszamennék, a közeli és a távoli múltba is. A családom nagyon régi, a 13. században kapott nemesi címet, onnantól vezethető le a mai napig. Rettentően kíváncsi vagyok hogy milyen lehetett az az ősöm, aki kiérdemelte a kutyabőrt (állítólag a tatárjáráskor, csatában véghez vitt hőstettért kapta). Kíváncsi vagyok az összes utána következőre is.
A jövőt nem szeretném tudni.
A dédpapámig (apai, ott is a nagyapai oldalról) sikerült az egyik rokonomnak visszavezetni a családfánkat. Sajnos, ott meg is szakadt, mert kiderült, hogy a dédipapa "talált" gyerek volt. A falu határában, a mező szélén találták csecsemőkorában. Onnan árvaházba került, majd örökbe fogadták.
Sokat beszélgettünk erről, teóriákat állítottunk fel, hogy miért rakta ki az anyja, egyáltalán milyen sorsa volt, ami miatt ezt kellett tennie? És a nagy kérdés, ki lehetett az apja?
Visszamennék? Nagyon. Kis időre, látogatóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!