Visszamennétek a régihez?
Régi párom visszaszeretne jönni,de én úgy érzem nem tudnék iránta már úgy érezni...:(
Nekem van egy új párom egy hónapja,imád,szeret,SZERELMES!,bármit megtenne értem,nem győzi hangsújozni. Én nem vagyok szerelmes,csak becsülöm,tisztelem,simán szeretem.Külsőleg sem igazán a zsánerem.
Az ex azért jönne vissza,mert van egy gyerkőcünk aki enhezen bírja nélküle,az apja nélkül,egyszóval az ő érdekeit néznénk.
Nem tudom mi tévő legyek,elhagyjam az újat és jöjjön vissza az ex?? és ha az érzések teljesen elmúltak? nem tudja újból felébreszteni mennem a vágyat a szerelmet?? :((
A szívedre hallgass, az legyen a fontos, hogy Neked mi a jó! Én a helyedben nem engedném vissza az ex-et, gondolom nem véletlenül lett belőle ex. És ha a másik szeret nagyon, és Te is őt, akkor szerintem engedj a boldogságnak!
Én semmi esetre sem mennék vissza az exemhez, a végén nagyon boldogtalan voltam vele, és alig bírtam véget vetni a kapcsolatnak a megszokás miatt. És most van egy új párom, és szerelmes vagyok, és ez számít az életben! Rövid az élet, tegyél meg mindent azért, hogy a legboldogabb legyél! :)
Egy anya felelős a gyermekéért.Az ő érdekét kell néznie.Egy hónapos kapcsolat az édeskevés a boldogsághoz,
ki tudja meddig tart.Lehet,h csak pár hónapig.Tovább kéne nézni a pillanatnyi érdekeidnél.
Én is sokat morfondírozok ezen. Nekünk két gyerekünk van. Azért nem mennék vissza a régihez, mert az egyetlen dolog, ami hiányzott az életemből -a meghitt családi légkör- azt ő nem tudja nekem megadni. Hiába szeretem még, hiába szeret ő is, mindketten tudjuk, hogy egy idő után újra elindulna a mókuskerék. Én boldogtalannak érezném magam, ő nem tud jobban szeretni, vagy úgy, amilyen szeretetre én vágyakozok. Ettől feszült lesz a helyzet, ő menekülőre fogja, stb.
Gondold végig alaposan, ne rángasd a gyerkőcöt ide-oda, ne kelts benne hamis illúziókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!