Ha vissza lehetne menni a multba visszamennetek?
Csak egy hetet. És megmondanám magamnak a lottószámokat. :-D
Pedro
Én szeretnék 16 éves önmagam lenni a jelenlegi tudásommal, tapasztalatommal. Mennyi mindent megkérdeznék, megbeszélnék nagyszüleimmel és édesapámmal akik már nincsenek közöttünk. Sok régi beszélgetést csak az évek múlásával értettem meg.
A másik dolog amin ábrándozni szoktam, mi tennék a középkorba cseppenve. Erre a kérdésre több film is bemutatott lehetőségeket. Kíváncsi lennék hogy a 21. századi ismeretekkel mennyire lehet valaki életképes és másik kultúrában amelyről csak a könyvekben olvasott. Vajon igaz-e az amit a történészek leírtak az életről a gondolkodásról a középkori mindennapokról. Képes lennék-e robbanásszerű technikai fejlődést elindítani a középkori mindennapokban, vagy az akkori dogmák és hiedelmek miatt gyorsan a boszorkányok sorsára jutnák.
Valahol azt olvastam, a középkorba utazással az a baj, hogy egykettőre megadná magát a szervezeted az ismeretlen bacilusoknak meg a szűretlen víznek, a higénia hiányának...
Ha a jövőbe lehetne utazni kapnék rajta, de szerintem már 5-10-20 év utazásnál is hiányozna, hogy nincs net vagy mobiltelefon...
Én sokmindent megnéznék, csak kettőt írok:
- Az ókori Egyiptomban, Rómában vagy Athénban megnézném, hogy az épületek, Kolosszeum, piramisok, stb. hogy néztek ki vadi újan. Szerintem leesne az állam.
- A 60-as években elmennék pár koncertre, hippiklubba, meg persze bekukkantanék a Woodstock-i bulira is.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:06
..ugyanazt irtad le amit en is gondolok:)
Nem.Inkább a jövőbe mennék.
A lottószámokat is megnézhetem előre,max visszatérek a jelenbe és ott adom be.
Bár akkor ha az időutazás lehetséges lenne,nem lenne állandó időzónám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!