Ti visszamennétek az időbe, hogy találkozzatok az őseitekkel?
Figyelt kérdés
Én gyakran eljátszom a gondolattal. Olyan jó lenne visszamenni az időbe, hogy találkozzak a déd, ük szüleimmel. Érdekel milyen emberek voltak, hogyan éltek és minden ami ezzel kapcsolatos.2014. nov. 26. 18:40
11/21 anonim válasza:
En is visszamennek, a csaladunk multja az 1.vh elotti idokben homalyba veszik, a Lengyel szarmazas valoszinu, kivancsi vagyok hogy mikor es milyen korulmenyek hoztak oket MO-ra.
12/21 A kérdező kommentje:
Amit én tudok a családomról, hogy közülük többen a felvidékről származnak. Vegyesen szlovákok és magyarok.
2014. nov. 26. 19:23
13/21 anonim válasza:
Inkább érdekes embereket látogatnák meg a múltban. Az, hogy az ősöm valaki, nem nagyon izgat.
14/21 anonim válasza:
Igen, én is visszamennék. Hajt a kíváncsiság, milyenek lehettek az őseim, hogy éltek, stb. De én is csak látogatóba.
15/21 anonim válasza:
Én amőba korig is visszamennék, de minimum, míg fán éltek az őseim :)
16/21 anonim válasza:
Én a 60-70-80-as évekbe mennék vissza. Sokat nézegetek azokban az években készült képeket. A szüleimet is megkeresném, illetve a nagyszüleimet. 41F
17/21 Hajdu Peter válasza:
Ha csak ugy megnezhetnem öket akkor 40 ezer ev kb , es nem kene talalgatni milyen volt regen az emberiseg
18/21 anonim válasza:
En abba az idobe mennek vissza, amikor nem voltak emberek, pl. milyen lehetett Manhattan, Athen, Velence, Szingapur, vagy akar Budapest meg mielott nem voltak emberek, nem epitettek volna be.
19/21 anonim válasza:
Engem annyira nem izgat a kérdés, a nagyszüleim sokat meséltek régen. Apai és anyai ágról is egyszerű parasztcsaládból származom. Szóval ha visszamennék, annyit látnék, hogy 14-16 órákat dolgoztak, aztán leginkább már csak szexeltek (mindenhol rengeteg gyerek volt) és aludtak. Ezt a néprajzosok már feltárták, nem túl izgi. A jövő engem is jobban izgat.
20/21 anonim válasza:
Persze,élmény lenne azokkal találkozni akiktől származom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!