Visszamennétek dolgozni két gyerek (3,5 év) mellett részmunkaidöben, ha nem lennétek rászorulva?
Figyelt kérdés
gondolok itt a gyereknél ha beteg. éppen van nagymama, de 68 éves. nincs mindenben toppon,2014. okt. 20. 15:20
1/7 anonim válasza:
Én mindenképp. Nálam 5 és 2 évesek a picik, nekem sok volt otthon majdnem 6 év éreztem, hogy épülök le agyilag. Én most álltam vissza 2 hónapja a sorba és sokkal jobban értékelem azt az időt, amit a gyerekeimmel töltök. Jobb lenne részmunkaidőben, mert most meg keveslem az együtt töltött perceket és szinte mindenben el vagyok úszva otthon, de sajnos itt nincs részmunka.
2/7 anonim válasza:
Mi sok gyereket szeretnénk, így itthoni munkát tervezek, de kell igen, hogy az ember emberek közé is járjon. Ha úgy érzed, szeretnél dolgozni,akkor igen, én visszamennék a helyedben.
3/7 anonim válasza:
Ha lenne lehetőségem részmunkaidőre, akkor igen.
4/7 anonim válasza:
persze. ha nem vagytok rászorulva akkor azért nem akkora gond ha táppénzre mész.
viszont nem mindegy, hogy majd mikor már kell dolgoznod akkor mi van az önéletrajzodban, sok év kihagyás után már nagyon nehéz munkát találni
6/7 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy a munkahelyemen nem megoldott a táppénz. ha beteg lessz valamelyik gyermekem, a nagymamának kellene rájuk vigyázni. nincs aki helyettem legyen olyankor.férjem pedig olyan munkát végez, hogy nem engedheti meg magának, hogy ö legyen a gyerekekkel.
2014. okt. 20. 20:12
7/7 anonim válasza:
En igy a helyedben nem mennek vissza, mert csak gondok lesznek, ha betegek a gyerekek, feleslegesen stresszelnel a kialakult helyzeten. Ha ugyis megtehetned, akkor inkabb keress olyan munkat, ahol van lehetoseged a tappenzre, vagy ha nagyon akarsz, menj vissza, de akkor elore keress megbizhato bebiszittert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!