Mások szerint is abnormális/pofátlan dolog ez egy exfeleségtől? Hogyan kéne ezt kezelni?
Nemrég költöztünk “saját” házba albérletből. A férjem előző házasságból származó gyereke az új helyre már a második láthatásra úgy érkezett, hogy egy addig soha nem látott/emlegetett telefon volt nála. Kérdeztük, hogy miért van nála ez a telefon. Mire azt felelte, hogy az anyja kérte, hogy csináljon fotókat a házról, mert érdekli... Nos én azt gondolom, hogy a volt feleségnek semmi köze a mi hàzunkhoz, mi magasról tojunk arra, hogy az új családjával hogy élnek. Gondolom szeretné checkolni az anyagi helyzetünket, de egy teljesen átlagos újabb családi házról beszéltünk, aminek a jelentős része ráadásul az én nevemen van, mert az önerő közel 80 %-át én és a szüleim tettük össze. A gyereknek megmondtuk, hogy ne fotózzon, majd az apja mesél a házról az anyjának, ha ennyire érdekli. Hogyan kellene ezt lereagálni az anyjával szemben? Szeretnénk finoman a tudtára adni, hogy semmi köze a mi életünkhöz.
Köszönöm a válaszokat
csináljatok vele valami vicces videót, vagy vicces képeket, amin a házból kb semmi nem látszódik
Egyébként tökre igazad van.
Én az apa helyében, amikor visszavinném a gyereket, mondanám, hogy elég szánalmasnak tartom, hogy a gyereket manipulálva játssza ezeket a piti dolgokat, és ha valami érdekli, tőlem kérdezze, mert a gyerek nem egy eszköz, hanem egy ember. Aztán ott hagynám és kész.
Ha ebből nem ért, akkor másból sem fog.
Nyilván nem engedném a fotókat, és meg is mondanám neki, hogy ilyen undorító húzást még egyszer ne. Ne használja a gyereket fegyverként, mert ez a gyerekkel szemben is tiszteletlenség.
Persze nem én kezdeném a veszekedést, lehet ezt viszonylag normálisan is közölni. Ha ő meg veszekszik, az már az ő dolga.
A 7:35-össel maximálisan egyetértek.
Normális kapcsolat? Szerinted hol normális az, hogy a gyereket utasítja, hogy titokban fényképezgesse a házatokat és az ezzel együtt az életkörülményeiteket fürkéssze? Ezzel te sose fogsz "normális" kapcsolatot ápolni...Mi lesz a következő, amire vajon kíváncsi lesz, és amit a gyereknek kell kikémkednie, a szekrényeid tartalma lehetőleg szezononként, hogy kielemezze, hogy mennyit költesz magadra? A férjednek le kell állítania és csírájában elfojtania ezeket az elmebeteg dolgait, különben feszt azt lesheted, hogy mikor kotorászik a bugyidban is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!