Tavaly a nagymamám lehetőséget kapott arra hogy könyvet írjon, de nagyon túlhajtotta magát hogy tökéletes legyen. Ideges volt amúgy is, pont a covid első hullámának a végén jártunk, plusz túl volt áprilisban egy szürkehályog műtéten, és 4 héttel utána hiába jó, az nem azt jelenti hogy erőltesse többet mint addig, nem utolsósorban meghalt az unoka testvére az ő hibájából. Na de ez a lehetőség, hogy úgy érzi lehet végre valaki és napi 10 órát ült a gép előtt és javított, nem evett csak egy nap egyszer. Anyukám kérte szépen hogy feküdjünk le mama, késő van. Erre a nagyi azt mondta hogy ez az egy lehetőségem hogy a múltam helyre hozzam és a jó tulajdonságaim kiemeljem. Nem mellesleg még be kell fejeznem azoknak a lejáratását akik miatt tönkre ment az egészségem. Erre anyám azt mondta hogy erre fog rámenni az egészséged, ha ennyire makacs vagy, és itt dögleszted ki magad meg gyengíted, mert ezzel akarsz megfelelni. Akkor legyél öngyilkos, az egyszerűbb! Erre a nagyi azt mondta hogy ne őrülj már meg ilyen álatságokkal. Hát nem vagy normális ilyen állatságokat ordítani a nyitott ablakon, még a végén tényleg meghal valaki miattad. Mindíg van nálunk össze zördülés de ilyen durva kifejezéseket nem szoktunk használni, legfeljebb az idősebbek a fiataloknak. De ez nagyon meglepett. Szerintetek mennyire abnormális dolog?
Abnormális, hogy éjfélkor ilyen történeken töröd a fejedet. Nem kéne már aludni?
2021. márc. 7. 00:30
2/14 A kérdező kommentje:
Szóval normális az ilyen vita, de az hogy nem alszom az nem? De hát te sem alszol.
2021. márc. 7. 00:32
3/14 anonim válasza:
A történetből az jött el hogy ez az egész lassan 1 éve volt. Te még mindig ezen gondolkozol? Amúgy nyilván nem mondható normálisnak alap esetben de sok ember ha ideges és úgy kell vitázni akkor képes hozzávágni minden ilyet és még durvább dolgokat is a másik félhez. Anyukád meg nyilván nem gondolta komolyan és miután lenyugodott gondolom utána bocsánatot is kért a nagyidtől.
2021. márc. 7. 01:30
4/14 A kérdező kommentje:
Gondolom, én biztos nem voltam ott akkor.
2021. márc. 7. 01:40
5/14 anonim válasza:
Ha mérges vagyok akkor sem mondom főleg nem anyukámra hogy akaszd fel magad... Meg magyarul dögölj meg..
2021. márc. 7. 03:32
6/14 anonim válasza:
Szerintem is az anyád a gáz,ilyet nem mondunk az anyánknak,egyébként milyen könyvet ír,milyen lehetőséget kapott a könyv írására? Érdekel.
2021. márc. 7. 06:43
7/14 anonim válasza:
"meghalt az unoka testvére az ő hibájából"
Itt vérzik el a sztori.
Legalább egy családfát rajzolj már, ha kamukérdést akarsz kiírni.
Az unokájának a testvére szintén az unokája...
2021. márc. 7. 08:46
8/14 anonim válasza:
Magyarul valszeg vélhetően a kérdező testvére... Heeehhhh????
Meg miért is lenne az ő hibája?
2021. márc. 7. 08:58
9/14 anonim válasza:
Azota megirta a konyvet, vagy kiadatta mar?
Szerintem abnormalis valakinek azt mondani,foleg a sajat anyjanak, hogy beledoglik a konyvirasba, hisz o maga miatt akarja megirni a konyvet.
A nagyanyad hagyni kellene, hogy igen csinalja a konyvet,amit akar. Segits neki inkabb, es vigyel neki etelt, meg folyadekot, hogy ne gyenguljon..
2021. márc. 7. 10:01
10/14 anonim válasza:
A nagymamád azt mondja úgy akar elmenni,hogy helyre hozza a múltját,ezért nem eszik,inkább ír.
Na most ki az üres,az anyád.
Nekem ebből az jön le,hogy magának akar megfelelni,nem másnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!