Mennyire abnormális ilyen vita?
Figyelt kérdés
Tavaly a nagymamám lehetőséget kapott arra hogy könyvet írjon, de nagyon túlhajtotta magát hogy tökéletes legyen. Ideges volt amúgy is, pont a covid első hullámának a végén jártunk, plusz túl volt áprilisban egy szürkehályog műtéten, és 4 héttel utána hiába jó, az nem azt jelenti hogy erőltesse többet mint addig, nem utolsósorban meghalt az unoka testvére az ő hibájából. Na de ez a lehetőség, hogy úgy érzi lehet végre valaki és napi 10 órát ült a gép előtt és javított, nem evett csak egy nap egyszer. Anyukám kérte szépen hogy feküdjünk le mama, késő van. Erre a nagyi azt mondta hogy ez az egy lehetőségem hogy a múltam helyre hozzam és a jó tulajdonságaim kiemeljem. Nem mellesleg még be kell fejeznem azoknak a lejáratását akik miatt tönkre ment az egészségem. Erre anyám azt mondta hogy erre fog rámenni az egészséged, ha ennyire makacs vagy, és itt dögleszted ki magad meg gyengíted, mert ezzel akarsz megfelelni. Akkor legyél öngyilkos, az egyszerűbb! Erre a nagyi azt mondta hogy ne őrülj már meg ilyen álatságokkal. Hát nem vagy normális ilyen állatságokat ordítani a nyitott ablakon, még a végén tényleg meghal valaki miattad. Mindíg van nálunk össze zördülés de ilyen durva kifejezéseket nem szoktunk használni, legfeljebb az idősebbek a fiataloknak. De ez nagyon meglepett. Szerintetek mennyire abnormális dolog?2021. márc. 7. 00:19
11/14 A kérdező kommentje:
6: kiadta a könyvet, verses könyvet. Egy kötetnyi érzelem
az a címe
7, 8: nem az unokájának a testvére hanem az unokatestvére, tehát nagymamám nagynénjének a lánya. Azért halt meg mert bekerült agyvérzéssel márciusban, 3 nappal később meghalt. De 2017ben is életveszélybe került, és azt mondta nagyanyám hogy hú már nem kéne tovább szenvednie, lehet hogy a halállal jobban járna szegény. Ehhez képest még élt 3 évet. Ezért mondtam hogy az ő hibája mert lelkileg nem volt mellette.
2021. márc. 7. 10:45
12/14 anonim válasza:
Gondoltam,hogy nem unoka testvére,hanem unokatestvért akartál írni.
Erre alapozni meg,hogy kamukérdést írtál e bagatell.
Na és ez a hülye lett felpontozva,én meg lepontozva leszek,röhej.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem értem én sem, pedig lepontoztam. Biztos sok bárgyú nézegette az oldalt, aki nem is válaszolt és végig sem olvassa.
2021. márc. 7. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!