Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kit tartotok a legkárosabb...

Kit tartotok a legkárosabb instaanyának és miért?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
96%

Nekem Zsófi nagyon NEM... Igen, csok-ra nem nagyon hajthatott és valóban, ha csak teheti, otthon tartja a gyerekeket, nyári szünetek alatt is. Szereti a gyerekeit, nyilván. Viszont valamit nagyon ferdít, vagyis mutat egy életformát, ami nagyon nem valóságszerű.

Eggyel több gyerekem van, mint neki, hasonló korúak, sok szempontból hasonló körülmények között élünk. De van két dolog, amit nem tudok megérteni. 1. Miért mutat olyan képet, hogy ennyi gyerek mellett egy anya tud ennyit foglalkozni magával úgy, hogy közben ellátja a házimunkát, tanul és dolgozik, nem mellesleg a gyerekeivel is tölt időt és a férjet se hagyjuk ki. Ez képtelenség. Legalábbis úgy, ahogy mutatja. Egyszerűen nem fér bele 24 órába.

2. Amennyit költ magára (smink cuccok, sport, lakberendezés, könyvek, mozi stb...) ez hogy megy ennyi gyerek mellett, azt nem értem. Úgy él és költ magára, mint a szingli barátnőim. Hiába keres jól a férj, az mégiscsak egy kereset, még akkor is, ha állítólag ő otthonról is könyvelget, vagy mit csinál (csak azt nem tudom elképzelni, mikor). Minden hülyeségre van pénze. Ami nem bűn, csak ne úgy mutogassa már ezt az életmódot, mintha ez normális és általános lenne egy egy keresős családban. Persze, elmondja, hogy "lányok és egy nagyon jó körülmények között élő nő vagyok" - kb 3 videójában hallottam. Oké, ez tök jó, de illik ezt így hangoztatni. És az az érdekes, hogy olyan youtuberek, akiknél lehet sejteni, hogy nagyon jó anyagi körülmények vannak a háttérben, sokkal megfontoltabban költekeznek, minimalistább módon élnek. Nem a zsebében akarok turkálni, nehogy félreértsetek, de nekem ez is nagyon fura - főleg, hogy ismerősöm ismerőse által tudom pontosan, hol és mit dolgozik a férje.

Egy végtelenül elkényeztetett, önmagáról a kelleténél többet gondoló nőnek tartom. Mi? Hogy hívő lenne? Hát nekem ez a korábbi videói alapján nem jött le túlságosan, bár lehet azóta beszélt róla, mert az utóbbi hónapokban már nem nézem.

Utolsó válaszoló abban teljesen egyetértek, hogy úgy adja elő a mondandóját, mintha alapigazságokat közölne, a nagy tudású Zs. megmondja és az úgy van, mert ő mégiscsak felsőbbrendű a követőinél. És a sok nyalizós kommentelője csak tovább táplálja a felsőbbrendűségében a hitét.

Hát hajrá nekik! :)

Abba belegondoltatok, hogy 10 év múlva miről fog beszélni? Akkor is majd kamaszokon jól álló divatsminket fog próbálgatni vajon?

2021. szept. 24. 22:40
 42/69 anonim ***** válasza:
100%

36-os Fati a szomszédod? Erről már mástól is hallottam. Nagyon érdekes lehet a való életükre is rápillantani, nem csak neki, a többi instamaminak is. Vajon mennyi lehet közűlük, aki többé kevésbé hiteles képet mutat magáról???

Még eszembe jutott egy instamami, aki szintén megér egy beszélgetést, bár mostanában áttért a "kereskedelembe" és kevésbé videózik. De le ne írjuka nevét, mert már törlik is ki a választ, de lehet a kérdést is! :D

2021. szept. 24. 22:47
 43/69 anonim válasza:
70%
Azért arra kíváncsi lennék a férje Pali mennyit kereshet. Ugyanis ez a Zsófi rengeteg pénzt költ sminkekre 4 gyerek mellett. A gyerekei csak bizonyos alkalmakra kapnak könyveket, míg Zsófi mindig költ magára. Az a ház amit megvettek, arra nem kell költeni? Hitel, rezsi? Sőt még kezelésekre is jár, edzőterembe jár, és még arra is jut hogy különböző drága fehérjeporokat is vegyen, úgy hogy ő csak otthon ül, és a férje dolgozik.
2021. okt. 14. 13:42
 44/69 anonim ***** válasza:
72%
Újabb versenyző a láthatáron B.K. asszem a nevét tilos leírni
2021. okt. 14. 15:21
 45/69 anonim válasza:
73%
Leírnád privátban ki az a BK?
2021. okt. 14. 15:52
 46/69 anonim ***** válasza:
79%

Én sem tudom, ki BK. :)

Van még egy insta anyuka, akinek tilos leírni a nevét (bár biztos, több ilyen is van). Próbálom körülírni, kire gondolok. Két kisgyermeke van, kicsit zavaros (hol együtt, hol külön) a magánélete a gyerekek apjával. Van egy kutyája és egy webáruháza... Szóval ő most éppen külön vált megint a párjától? Nem követem rendszeresen, lehet lemaradtam valamiről, de mintha már nem lenne gyűrú a kezés és új lakásból posztol. Ha valaki tudja kiről beszélek... Kiírni nem lehet, még körülírva sem, azonnal törik a kérdést...

2021. okt. 14. 18:07
 47/69 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem BK kevésbé káros, de ha már egy kategória akkor LT (őt sem lehet nevén nevezni) egy igazi nagy kamugép, rengeteget kamuzik, ködösít, játsza az eszét, miközben sehol a büdös életben nem lenne családi és politikai háttér nélkül, ehelyett mindenki érezheti szarul magát akinek alig 30 évesen nem futja 100 milliós budai telekre meg majd meglássuk milyen kacsalábon forgó palotára, szánalmas amit művel, sajnálom azokat akik ezt a színjátékát maradéktalanul elhiszik és kevésnek érzik magukat miatta hogy nekik ez nem jön össze főleg kisgyerek mellett hiába izzadnak vért. Arról nem beszélve hogy azzal a kisgyerekkel kb az anyja tölti a legkevesebb időt mert vagy az apjával van, vagy a nagyszülőkkel vagy jó alaposan megmagyarázva az instamamik kötelező budai magánbölcsijében, de neki van pofája pampogni állandóan hogy hogyan kell “tökéletesen” alvó és létező gyereket nevelni. Ja és akkor azt még nem is említettem, hogy milyen sértően rosszindulatú, nehéz természetű egy nő a felszín alatt, de közben meg azért jól előadja magát, de érdemes a kommentjeit figyelni a képei alatt, van hogy kibújik a szög a zsákból.
2021. okt. 14. 18:17
 48/69 anonim ***** válasza:
79%
Én sejtem kire gondol 46 és ő egy akkora csődtömeg hogy nem foglalkozom vele egy ideje, nem lennék már azon sem meglepve amit írsz azután amiket eddig is behúzott
2021. okt. 14. 18:19
 49/69 anonim ***** válasza:
75%

Havi kiértékelő, egy 4 gyerekes anyukától...

"Már csak három paletta van, amit mutatok" - csak belepörgettem, de szerintem jóval többet mutogatott.

Eszem megáll tőle!

2021. nov. 8. 07:52
 50/69 anonim ***** válasza:
71%
#46 Én értem ki P betűs.. de szerintem ja, már kb 5.jére is megint külön vannak, pedig esküvő is volt..
2021. nov. 8. 07:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!