Kit tartotok a legkárosabb instaanyának és miért?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 19:27
51/69 anonim válasza:
Ki az BK? Valaki írja meg legyszi.
52/69 anonim válasza:
És ki az a Zsófi? Mi az insta neve?
53/69 anonim válasza:
Szerintem amúgy nem is házasodtak össze hivatalosan, azért ez amit művelnek már konkrétan a hivatalos szervek megcsúfolása is lenne, én nem hiszem hogy ilyen szinten elbagatellizálhatja ezt két ilyen féleszű. Szerintem valami kamu alibi házasságkötés volt csak ott, esetleg éllettársi viszony bejegyzés, nem akarnám elhinni hogy két felnőtt ember egy ilyen súlyú hivatalos köteléket csak így felrugdoshat bármikor, nevetséges lenne.
54/69 anonim válasza:
Minden nyár végén szakítanak... Majd hamarosan együtt lesznek megint.
Gyerekek vajon hogy bírják ezt a sok költözést?
55/69 anonim válasza:
Én azt nem értem pl védőnő ezt miért nem jelzi valahova.
56/69 anonim válasza:
Ez nem elég indok, hogy erre családvédelem felfigyeljen. Ahhoz ennél sokkal durvább dolgok kellenek. Hidd el, akik szülői hanyagságból gondozásba kerülnek, na azoknak a családjához képest ez a nő egy valóságos álom szülő!
57/69 anonim válasza:
Őszintén szólva Zsófi, ez a neve youtubeon is. A gyerekei szemét meg "kiszúrja" ilyen kifestős könyvekkel, ő meg veszi magának havonta a 20-30 ezer forintos palettákat havonta.
58/69 anonim válasza:
juj, most is mennyit mutogatott.
Csinos, míg le nem mossa a sminket. Smink nélkül nagyon idős benyomást kelt, ég és föld. Sajnos teljesen tönkre vágja a bőrét ezzel a sok cuccal.
Közben persze ő a mintaanya, csak tudnánk, mikor jut idő a gyerekekre, mert leginkább saját egója körül forog a világa...
59/69 anonim válasza:
Uristen megnéztem ezt a nőt, ez egy elmebeteg.
60/69 anonim válasza:
Nem a smink miatt öregebb, én is szoktam, még sincs öreg fejem. Azt gondolom inkább korábban lehet dohányzott is, azért ilyen az arca inkább. Hát nem tudom a gyerekeivel mennyi foglakozhat, mert csak az edzés, és a sminkek körül forog az agya. Én csalódtam benne, mert régen azért nem ilyen esztelenül vásárolt össze mint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!