Kirúghatnak miután visszamegyek gyerekek után?
Van 4 gyerkőcöm. 9 év után visszamennék dolgozni az eredeti munkahelyemre.
Tudni kell azóta sokan távoztak, vettek fel újakat. Helyemre egy helybéli bent, én bejárós vagyok. 25km. Bennem feszültséget kelt, hogy most akkor a helyit elküldik majd? Illetve tudom, hogy nagyo nsok éve nem dolgoztam már ott.
ment*
Oviban dolgoztam, gondoltam, hogy vinném a gyerekeket is, aki még/màr ovis. Ketten vannak.
Ezért is vagyok kicsit ideges, hogy mennyire stabil a helyem.
Illetve megmondom őszinten én a 9 év alatt nem nagyon járogattam be vagy mutogattam be a gyerekeim.
Volt, hogy mentem pl. csed, gyed elintézéskor és ennyi...

Nem kötelesek ugyanabba a munkakörbe visszavenni, simán lehet az is hogy felajánl helyette egy másikat ami neked nem felel meg, és magadtól felmondasz.
De nem értem miért nem hívod fel a főnöködet és beszéled meg vele hogy mi legyen?

9
Senki sem támadta. Tényeket közölt mindenki.
Egy gyerekem van és vissza mentem dolgozni, amikor 2 éves volt. Nincs négy, mert nem akartam annyit. Nem irigylem tőle, nem tartom soknak, magánügye mennyit akart. Nem vagyok frusztrált.
Totál megertem azt a munkáltatót, aki ennyi kihagyás után búcsút mond a munkavállalónak. Pláne ha közben még tappenzre is ment munka nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!