Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kirúghatnak miután visszamegye...

Kirúghatnak miután visszamegyek gyerekek után?

Figyelt kérdés

Van 4 gyerkőcöm. 9 év után visszamennék dolgozni az eredeti munkahelyemre.

Tudni kell azóta sokan távoztak, vettek fel újakat. Helyemre egy helybéli bent, én bejárós vagyok. 25km. Bennem feszültséget kelt, hogy most akkor a helyit elküldik majd? Illetve tudom, hogy nagyo nsok éve nem dolgoztam már ott.

ma 13:58
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Végleges szerződéssel jöttem el.
ma 13:58
 2/23 A kérdező kommentje:

ment*

Oviban dolgoztam, gondoltam, hogy vinném a gyerekeket is, aki még/màr ovis. Ketten vannak.

Ezért is vagyok kicsit ideges, hogy mennyire stabil a helyem.

Illetve megmondom őszinten én a 9 év alatt nem nagyon járogattam be vagy mutogattam be a gyerekeim.

Volt, hogy mentem pl. csed, gyed elintézéskor és ennyi...

ma 14:00
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
A legkisebb 3. szülinapja után egy nappal munkaköteles vagy. Nekik muszáj visszavenniük, de akármikor elküldhetnek. Védve ezután már nem vagy.
ma 14:14
 4/23 anonim ***** válasza:
36%
Valószínű rövid időn belül repülsz.
ma 14:20
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
Kirughatnak, igen. Meg is értem, 9 évig nem dolgoztal, nem hinném hogy kapkodnak érted.
ma 14:32
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelesek ugyanabba a munkakörbe visszavenni, simán lehet az is hogy felajánl helyette egy másikat ami neked nem felel meg, és magadtól felmondasz.

De nem értem miért nem hívod fel a főnöködet és beszéled meg vele hogy mi legyen?

ma 14:33
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
9 ėv nagy idő rengeteg minden våltozott azota.
ma 14:39
 8/23 anonim ***** válasza:
30%
Komolyan, 4 kisgyerekkel, 9 év kihagyás után, nem lenne pofám visszamenni.
ma 14:41
 9/23 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy mi a f@szert kell még egy ilyen kérdésnél is támadni a kérdezőt? Az a bajotok, hogy nektek nem volt hova visszamenni 1 gyerek után se, vagy hogy valaki szeretett volna 4 gyereket, és meg is engedhette magának, hogy ennyit vállal? Bocsi, kérdező, ez off, a kérdésed kapcsán nincs tapasztalatom, de komolyan engem b*Sz fel, amikor normális embereknek mennek neki ok nélkül, hogy levezessek rajtuk a saját frusztrációjukat..
ma 14:44
 10/23 anonim ***** válasza:
49%

9

Senki sem támadta. Tényeket közölt mindenki.

Egy gyerekem van és vissza mentem dolgozni, amikor 2 éves volt. Nincs négy, mert nem akartam annyit. Nem irigylem tőle, nem tartom soknak, magánügye mennyit akart. Nem vagyok frusztrált.

Totál megertem azt a munkáltatót, aki ennyi kihagyás után búcsút mond a munkavállalónak. Pláne ha közben még tappenzre is ment munka nélkül.

ma 14:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!