Kirúghatnak miután visszamegyek gyerekek után?
Van 4 gyerkőcöm. 9 év után visszamennék dolgozni az eredeti munkahelyemre.
Tudni kell azóta sokan távoztak, vettek fel újakat. Helyemre egy helybéli bent, én bejárós vagyok. 25km. Bennem feszültséget kelt, hogy most akkor a helyit elküldik majd? Illetve tudom, hogy nagyo nsok éve nem dolgoztam már ott.

21 te áruld már el, mivel foglalkozol, hogy ennyire lövésed sincs egy óvoda működéséről?!
Amúgy ahányszor kell, és helyettem is meg fogja oldani a MUNKÁLTATÓ, nem én vagyok az óvodavezető, nem nekem kell gondoskodnim a magam helyettesítéséről, és mivel én is anya vagyok, és ember, van beleérzőképességem, ha megtehetem, miért ne mennék be, hiszen úgyis visszakapom azokat a napokat, hiszen az óvoda nem egy nagyúr kénye -kedvén múlik, rohadt szigorú szabályok vannak a szabadnapokkal, szabadságokkal, csoportban tölthető idővel, mindennel.
És ember vagyok, akibe szorult empátia, talán emiatt lehet, hogy én itt még mindig nem látok problémát.

Na mert aztàn az óvodapedagógusokból túl sok van. A mi óvónéninket 7 év kihagyás után vették fel, ő mondta. És ezen kívül is van még üres hely, két óvónéni még hiányzik.
Nyilván egy multihoz fénymásolni nem fogják visszavenni 9 év után, nettó 800-ért, de oviba szerintem simán. Ha meg nem, hát ne aggódj, fixen lesz másik munkád.

Mondjuk, fogalmunk sincs a Kérdezőéknél mi van otthon.
Nekem a szüleim nyugdíjasok, ha beteg a lányunk, ők vannak vele, mi pedig dolgozunk.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!