Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kirúghatnak miután visszamegye...

Kirúghatnak miután visszamegyek gyerekek után?

Figyelt kérdés

Van 4 gyerkőcöm. 9 év után visszamennék dolgozni az eredeti munkahelyemre.

Tudni kell azóta sokan távoztak, vettek fel újakat. Helyemre egy helybéli bent, én bejárós vagyok. 25km. Bennem feszültséget kelt, hogy most akkor a helyit elküldik majd? Illetve tudom, hogy nagyo nsok éve nem dolgoztam már ott.

ma 13:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
23%
10# és kötelező egy gyerek után visszamenni dolgozni? Pláne amikor még csak 2 éves... még hogy nem tamadta senki, azért pár ember nagyon bunkó stílusban írt.
ma 14:57
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

Én nem látom itt a problémát.

9 év, ok, 4 gyerek, mennyi legyen?

Sok munkatárs cserélődött, ok, és?

A helyit Küldik el, gondolom eleve számított rá, higy előbb -utobb visszatérsz.

Talán eleve határozott idejű szerződése van.

Talán épp valaki szülni, nyugdíjba megy, felmond és lesz helye, nem a te gondod.

Valahol ez a normális, dolgozol, Szülsz, visszamész. Amúgy nem vagy köteles, fel is mondhatsz. Kereshetsz munkát helyben is.

Tényleg nem értem, hol a probléma.

ma 15:04
 13/25 anonim ***** válasza:
45%
12# van különbség az őszinteség és a bunkóság között, csak ezt a bunkó emberek nem tudják, és azzal takaroznak, hogy jaaaaaj, hát ők csak őszinték!🤷🤦
ma 15:04
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

8as

Akkor mit csinálnál?

Komolyan érdekel.

ma 15:05
 15/25 anonim ***** válasza:
36%

11

Nem, nem kötelező visszamenni, sajat dontese mindenkinek. Senki nem volt bunkó. 9 évig nem dolgozni és azt hinni, majd tart karokkal fogadják igen naiv elképzelés.

ma 15:12
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

Eskü, ti rosszul vagytok összerakva, vagy mind férfiak vagytok...

Mi az hogy pofád nem lenne visszamenni 4 gyerek után? Meg hogy nem kapkodnának utána... Basszus, ne felejtsük már el, hogy nem dolgozni élünk. A legtöbb munkáltatónak tökmindegy ki, csak dolgozzon valaki, vannak nők vezető pozicióban, oviban mondjuk jellemzően, akik szültek, értik hogy ez így megy, szülsz, visszamész... Ez olyan, mint ha eltöröd a lábad, te szégyelled magad, hogy 6 hét, dehogyis. Ne legyetek már ennyire szolgalelkűek!!

ma 15:12
 17/25 anonim ***** válasza:
51%

16

Amúgy az megvan, hogy az ovi közszolgálati állás? Rohadtul mindegy nekik, hány évig volt gyesen, nem ők fizették. Nem úgy van, mint egy vállalkozó, hogy ő fizet a passzív állományban lévő alkalmazott után is... Az állambácsi egyik zsebéből átrakta a pénzt a másikba.

9 évig nem dolgozott, gyereket nevelt. Ne már szarul érezze magát, hogy családot alapított, és most leszegett fejjel menjeg be a munkahelyére, hogy szánom-bánkm, bocsássatok meg, jönnek vissza, ne bántsatok?!?!?! Agyameldobom

Jajj istenem, értem a 2/3ot...

ma 15:18
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

16

Megvan. Nem, nem mindegy nekik. Nem kell szarul éreznie magát. Nem írt senki olyat se, hogy szégyellje magát. Hidd el, az oviban se szeretik azt, ha valaki ennyit kihagy. De nyilván igazad van, fogja magát, vissza megy, tart karokkal fogadják és onnan megy majd nyugdíjba.

ma 15:21
 19/25 anonim ***** válasza:
39%
Hogyan tedd magad ellenszenvessé 1 kérdés alapjám, legalább tizedik mai kérdése xD
ma 15:26
 20/25 anonim ***** válasza:
59%
Akik védik a kérdezőt, áruljátok el, DE ŐSZINTÉN!!!, szerintetek 4 gyerek mellett, akik folyton betegek, hogy fog dolgozni járni? TE, hányszor mennél be valaki helyett, aki reggel betelefonál, hogy lázas a gyerek, nem megyek, és erre téged hívna a főnök, hogy "Lóra öcsém, befelé!"?
ma 15:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!