Kit tartotok a legkárosabb instaanyának és miért?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 19:27
21/69 anonim válasza:
22-es: mert ő egy szent ember, és nem hangozhat róla rossz szó. Viszont ő másokat zaklathat.
22/69 anonim válasza:
Chloe Knows.
Undorító, amit leművel az a nő. Kiárusítja a gyereket.
Kulcsár Edina.
Ő is kiárusítja a gyerekeit, ráadásul a gyerekei, főleg a kisfiú, sose fog tudni felemelt fejjel végigmenni az utcán, mert halálra fogják cikizni. Pelusnapló, stb. Nem az a baj, hogy megtörténtek ezek a dolgok, hanem az, hogy leírták, fent van a neten, és mindenki olvashassa, hogy Medox baba mikor milyen nagyot kakikázott. Lehet hogy cuki kis történetnek gondolják, de nem az. Legalábbis a gyereknek nem lesz az. Meg élteti, dicsőíti a túlsúlyt, mert szült. Ahelyett, hogy elment volna edzeni, szépen kiírt egy posztot. Good job, Edina!
25/69 anonim válasza:
Na, ugyanez az üzenet jött nekem is...
27/69 anonim válasza:
26
Szannae miért?
Tényleg érdekel, nem kotekedesbol kerdezem. :)
29/69 anonim válasza:
Nekem ők a másik véglet a Dobó Ági, Kulcsár Edina, stb képest. Egyszerűen amit képviselnek nekem már túl sok. D.-nél plusz nagy adag sunyiságot érzek, ha megtalálja vhol a nevét azonnal töröl/töröltet. Nem hiába nem lehet nála kommentelni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!