Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több gyerekesek. Mit szoktatok...

Több gyerekesek. Mit szoktatok rá reagálni, amikor az egy gyerekes folyton panaszkodik, hogy milyen nehéz neki?

Figyelt kérdés
Egyidős gyerekeink vannak, nekem ikrek, neki 1. Neki állandó segítsége van (nyugdíjas mama odaköltözött), nekem senki. Mégis annyit panaszkodik, hogy neki milyen nehéz, hogy már csak nevetni tudok rajta.
2020. júl. 17. 12:26
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Amúgy ez már tök szubjektív, de én nem ilyen "keep smiling" családban nőttem fel, ennek van előnye, hátránya is, szóval vki biztos épp rinyálósnak lát ha szar passzban vagyok, cserébe más "rinyàlását" is szoktam érteni, nem általanosìtom, hogy biztos mindig ilyeb vagy nem gondolom hogy hisztis vagy ilyesmi.

Az nagyon szokott zavarni ha vki nem őszinte, becsülök is sz önuralmát, de személy szerint nekem biztonságosabb az olyan ember, akin látom hogy milyen passzban van, hat istenem, néha hülye meg szidja a gyerekét, masnap meg jókedvű.

Mas meg másféle embereket visel jól vagy rosszul.

2020. júl. 18. 11:42
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Az természetesen probléma, ha egy anya nem látja be vagy nem ismeri be, hogy segítségre szorul a gyereke. A gyerek növekedésével a problémák csak halmozódni fognak.
2020. júl. 18. 12:12
 43/43 anonim ***** válasza:
66%
Nincs gyerekem, de jóval kevésbé irritáló az egy gyerekes, aki panaszkodik, mint a felsőbbrendű sokgyerekes, aki szerint csak ő tett le valamit az asztalra és az MTA doktorok nyugodtan elbújhatnak mögötte.
2020. júl. 20. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!