Miért panaszkodik ennyi kisgyerekes anya a facebookon?
Tippre azért, mert nem ismerik el az otthoni munkáját, a gyerekkel töltött időt.
Neke is van ismerősöm, aki napi szinten rakja ki ezekt, amúgy értelmes nő, de mióta ANYA lett, mintha elment volna az esze. Nekem is van kettő kicsi, az egyik ráadásul az egyik autistagyanús, tehát nem egyszerű eset, de nem értem, miért kell ekkora mártírsãgot csinálni az anyaságból. Úgyhogy gyanítom, valam kompenzálás.
Utoldo, orulj, h nem erted mi az a szulesi depresszio.
A kedvencem a vedonom volt, aki mindig elmondta, h nezzem az elet szep oldalat, es jobban fogom erezni magam, nincs okom a szomorusagra. Ket eve balesetet szenvedett, ami utan eros depresszioba csuszott, nagyon sajnaltam ot, de a kisordog ott volt bennem, h megkerjem, h gondoljon a szep dolgokra, es dobja a depressziot.
Senki nem keri ezt a dolgot, en maar most elore felek, mert 8 ev utan varjuk a kistesot. Az egyik dolog, ami miatt nem mertem belevagni, az a felelem, h ujra elojon. Vilagosan emlekszem, h akkor kezdodott, mikor a korhazbol hazajovetel elott a doki csinalt egy uh-ot a mehem allapotarol. Meglattam az ures mehem, es ugy belem hasitott, h vege, elvesztettem a kisbabam, h hiaba mondta a doki, h ne sirjak, hisz kint var a feloltoztetett ujszulottem. Nincs benne racio, egyszeruen belefeszkelte magat a gondolat a fejembe, es hetekig a poklot jartam. Kesobb jott a meg felelmetesebb gondolat, h meg fog halni, ejszakankent nem aludtam, es azt tervezgettem, h h megyek majd utana, h ne legyen egyedul. Hiaba tudtam, h ez nem visz elore, hogy ezek nem igazi dolgok, csak a fejemben vannak, nem tudtam kiverni oket. Eljutottunk oda, h feloltoztettem a gyereket setalni, es az ajtobol visszafordultam, h nem viszem ki, mert ellopjak, v bantani fogja valaki.
Hogy lett vege? Szembeneztem magammal, az igazi felelmeimmel, h mivel engem elhagyott az anyam, attol felek, h en is megteszem. Innentol mar kifele vezetett az ut, de megmondom, h keserves, kinlodasokkal teli volt.
Az az érdekes, hogy épp ezek postolgatnak rendszeresen. :) Érdekes, ha bármelyikra ráírsz, egyből válaszol :) Vagy ha teszel ki képet, azonnal reagál. likol..ki érti ezt, hisz nincs ideje :)
Nekem van 3. Bár én nem mártírkén élem meg az anyaságot szerencsére, pedig van meló bőven. Rengeteg különóra, edzés, ovi, suli,ikrekkel itthon :) Napi kétszer nyomkodom a telot, kávé közben, ilyenkor és reggel :)
Kb annyi értelme van, mint egy ilyen kérdést kiírni 😀
Rengeteg szemét van a facebookon. Sok olyan ember van, aki ha megsértődik, a facebookon jól beszólogat. Osztja a főnökét, a munkatársait, most a boltosokat pl., meg úgy általában mindenkit. Mégse mondanám az ilyen embereknek, hogy lője magát főbe, vagy a hétfő miatt panaszkodónak, hogy mondjon fel és menjen segélyre. Ugyanígy nem illik egy anyuknak azt mondani, hogy minek kellett neked gyerek. Pedig ez olyan könnyen kicsúszik az emberek száján.
Én csak mosolygok ezeken a posztokon, a legtöbben azért van igazság.
Engem a habos-babos rózsaszínbe burkolt színlelés jobban zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!