Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több gyerekesek. Mit szoktatok...

Több gyerekesek. Mit szoktatok rá reagálni, amikor az egy gyerekes folyton panaszkodik, hogy milyen nehéz neki?

Figyelt kérdés
Egyidős gyerekeink vannak, nekem ikrek, neki 1. Neki állandó segítsége van (nyugdíjas mama odaköltözött), nekem senki. Mégis annyit panaszkodik, hogy neki milyen nehéz, hogy már csak nevetni tudok rajta.
2020. júl. 17. 12:26
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
38%
Mosolygok:D
2020. júl. 17. 12:29
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb.

A két kisöcsém között 1,5 év van. Anyukám sosem mártírkodott, mindig azt mondta, hogy nyilván több emergiát veszel el 2 gyerek, de messze nem duplát.

2020. júl. 17. 12:29
 3/43 anonim ***** válasza:
95%

Semmit. Mindenkinek az a nehéz, amiben épp benne van. A +1 gyerekes hozzám képest engem is kinevetne, vagy aki beteg gyereket nevel, stb. És akkor nekem már nem lehet nehéz?

Ha kinevetsz valakit, aki szenved, az nem őt hanem téged minősít.

2020. júl. 17. 12:30
 4/43 anonim ***** válasza:
64%
Megállapítom magamban mosolyogva, hogy ő ahhoz van szokva, én meg a háromhoz.
2020. júl. 17. 12:32
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

Pontokba szedem:

1. Lehet neked a kettovel nem olyan nehez, mint neki eggyel, vannak 2 emberes babak

2. Vannak olyan emberek, akik egyszeruen csak keveset birnak, alacsony van a tureskuszobuk

3. Van aki erre szuletett es vidaman elvan otthon a gyerekkel es a haztartassal

4. Van aki szerette, elvezte es kiteljesedett a gyerek elotti munkajaban, annak ez monoton es ingerszegeny

5. Igen, valoban van aki tobbet, kevesebbet panaszkodik a kelletenel, de meg mindig panaszkodjon valaki, minthogy ugy allitsa be a babazast a kulvilag szamara, mintha vattacukor lenne, holott valojaban nagyonis megviseli, csak kifele nem mutatja, ezzel keltve a masikba rossz erzest.

2020. júl. 17. 12:36
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen furcsa is, tud egy gyerekkel is nehéz lenni. Lehet olyan a természete. Vagy épp folyamatosan szórakoztatni kell, épp azért mert nincs tesó akivel el tudna lenni.
2020. júl. 17. 12:36
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak egy van egyelőre, de egyáltalán nem nehéz vele.

Viszont ismerek olyat, akinek annyira nehéz természetű a gyereke, hogy kitesz kettőt is. Egyidős az enyémmel, és nagyon nem irigylem az anyukáját.

Lehet, hogy neked van kettő könnyű gyereked, neki meg egy nehéz, és ha belelátnál jobban az ő életébe, és nehézségeibe, megértenéd, miért panaszkodik

2020. júl. 17. 12:39
 8/43 anonim ***** válasza:
12%

3

Szenved? :DD Azt hittem gyereket nevel. Hát, kinek mi.

2020. júl. 17. 12:42
 9/43 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy többemberes baba, de arra a gyerekre 3-an vannak.
2020. júl. 17. 12:44
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
Értem én hogy hárman vannak, de cseszheti ha csak vele van el. Ismerősöm kislánya egy percig nem látja az anyját és már sír utána.
2020. júl. 17. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!