Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én tartom ezt irritálónak...

Csak én tartom ezt irritálónak és igazságtalannak?

Figyelt kérdés

SMA-Zente

Ez egy szuperul összerakott kampány volt de más szegényebb kisgyermek nem érdemelne gyógyulást?Te hogy látod?

2019. okt. 28. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:
Erdekes hogy szinte senki sem a kerdesre válaszolt
2020. febr. 23. 13:52
 72/79 anonim ***** válasza:
83%

Igen, csak te tartod annak.

Igen, ez egy jól megtervezett kampány volt, a szülők ügyesek és leleményesek voltak.

De, megérdemelné más kisgyerek is, a szüleiken múlik ez meddig mennek el.

2020. febr. 23. 13:57
 73/79 anonim ***** válasza:
80%
Pedig nem nehéz kihámozni a válaszokból a lényeget: nem, mást nem irritál, ha egy beteg kisgyerek meggyógyul azért, mert az ország sszedobta neki a kezelése költségeit.
2020. febr. 23. 13:57
 74/79 A kérdező kommentje:

Ertem

Ezek szerint rosszindulatú vagyok és emelett buta is :D

Pedig nagyon kevés valodi válasz erkezett

2020. febr. 23. 16:31
 75/79 anonim ***** válasza:
34%
Kaptál választ, csak te kizárólag azt fogadod el, amit hallani akarsz. Én is írtam neked vagy hármat. Volt amelyikben konkretan leírtam, hogy, igen, remélem, hogy csak te tartod irritalonak és igazságtalannak. Le is pontoztál😀 Nehogy már mások hibája legyen, hogy te egy eldöntendő kérdésre adott igen/nem választ nem tudsz értelmezni. A kérdésed kifejtős részére is "te hogy látod?" mindenki válaszolt a saját véleménye szerint, ahogy ő gondolja. Vagy nem az volt a feladat? Én először csak azt gondoltam, hogy rosszindulatú vagy, de épp ezzel a hozzászólásoddal bizonyítottad, hogy buta is.
2020. febr. 23. 17:56
 76/79 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam :)
2020. febr. 23. 18:41
 77/79 A kérdező kommentje:
Ja es szuper egy ember 3-4 valaszt ír..ez állati reprezentatív így. 🤦‍♀️
2020. febr. 23. 18:42
 78/79 anonim ***** válasza:

Azt nem mondtad, hogy felmérést készítesz 😂 Az nem tűnt fel, hogy többször is te szólították meg egy-egy valaszolót, amire O aztán reagált? Illetve, van olyan is, hogy egy másik válaszoló kommentjere ír valaki újra. (A válaszoló számát is jelzik.)

Gyengébbek kedvéért 75-os voltam újra, hogy nehogy osszezavarjam a felmérésed, ne számolj még egyszer.😉

2020. febr. 23. 19:07
 79/79 A kérdező kommentje:
😂🤦‍♀️
2020. febr. 23. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!