Csak én tartom ezt irritálónak és igazságtalannak?
SMA-Zente
Ez egy szuperul összerakott kampány volt de más szegényebb kisgyermek nem érdemelne gyógyulást?Te hogy látod?
Amúgy örülhtesz, fb poszt:
"Köszönöm a türelmeteket az elmúlt egy hét hírzárlata alatt!
Boldogan jelentem be, hogy Zente a mai napon megkapta a Zolgensma génterápiás kezelést Budapesten a MRE Bethesda Gyermekkórházában!
(A média munkatarsainak szeretném jelezni, hogy a kórház Zente kezelésével kapcsolatban ma sajtótájékoztatót fog tartani.)
Egy borzasztó kemény időszak ezennel lezárult, most pedig egy nagyon fontos fejezet kezdődik el.
Zente jelenleg jól van, de szigorú karantén, megfigyelés, és utókövetés veszi kezdetét. Bízom benne, hogy itt is minden a legnagyobb rendben lesz.
Mivel Zente számomra most (is) a legfontosabb ezért még néhány hétig nem tudok a facebokkal illetve az interjúmegkeresésekkel foglalkozni, de a kritikus időszak letelte után igyekszem rendelkezésre állni. Mindent megpróbáltam fénykép és videó formájában dokumentálni amennyire egy ilyen helyzetben lehetséges, illetve részletes beszámolót is fogok nektek írni mi hogyan történt.
Végezetül ismét szeretnék köszönetet mondani azoknak akik egy megosztással, utalással, rendezvénnyel, licitfelajánlással, ötlettel, szervezéssel segítettek! Imádkoztak, ránk gondoltak, és küldtek az energiát és a szeretetet! Valamint köszönöm mindenkinek aki a hazai beadással kapcsolatos kemény munkában részt vett ezzel elérve, hogy egy magyar kisfiú - zömében- magyarok által összegyűjtött adományból finanszírozott kezelése itthon válhatott valóra!"
Most már tudsz aludni, ugye? :)
Azt hiszem félreértetek néhányan
Nem az zavar hogy segítetek, én is szoktam bár megjegyzem a TB-m amit ugye masok kezelésére fordítanak sokszorosa annak mint amit ilyenkor utalgatunk
A racionalitás hiánya bosszant,ez a kisgyermek nagyon sok pénzből nem fog meggyógyulni
Megegyszer.
Ez profi kampany volt nem az anyuka posztolgat
Nekem is határozottan kettős érzésem van ezekkel a kampányokkal kapcsolatban.
Egyrészt minden gyermek abszolút megérdemli a gyógyulást, ez így van. A szülők okosak voltak, hogy ekkora hírverést csaptak, összegyűjtötték neki a 700 milliót az utca emberének segítségével, majd Tomikának is összejött a 20 millió, és Levinek is 100%, hogy meg lesz a 700, na de mint tudjuk az SMA nem egy túl ritka betegség és mostantól valószínűleg minden hónapra fog jutni egy 700 milliós gyermek.
Minden csoda 3 napig tart sajnos, ezért a negyediknek már nem valószínű, hogy össze fog gyűlni és innentől máris igazságtalan a dolog. Nem tudjuk minden pénzünket elutalni minden hónapban, nincs ennyi ellicitálható kincsünk (szolgáltatást nyújtók persze némileg előnyben, de aki dedikált dolgokat ajánlott fel stb. ők nem) és akkor mi alapján adunk az egyiknek a másiknak meg nem? A kormány viszont nem segít túlzottan, persze biztos nem az utca emberétől érkezett egy összegben Zentének a 100 milliós felajánlás, de vajon Levinek is fog érkezni egy összegben 100 millió? Én azt mondom, hogy ez a 3 kisfiú szerencsés, hogy az ő szüleik nyomták magukat az első három helyre és ezáltal meggyógyulhatnak. Itt már szerintem kár is igazságról vagy igazságtalanságról beszélni, sokkal inkább a szerencse kérdése.
Várható volt hogy le leszek h.lyezve, szerencsere nem vagyok az.
Gyógyult nem lesz,nem hal meg olyan hamar,ami csodálatos de ennyi.
Latom azért szerencsere sokan értik a kérdésem.
Nem,nem mindegy ki posztoltat amíg könnyes szemű kisnyugdíjasok küldik a tízezreket szegény anyukának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!