Csak én tartom ezt irritálónak és igazságtalannak?
Figyelt kérdés
SMA-Zente
Ez egy szuperul összerakott kampány volt de más szegényebb kisgyermek nem érdemelne gyógyulást?Te hogy látod?
2019. okt. 28. 17:00
61/79 A kérdező kommentje:
53 as nem nem vagyok ilyen élelmes mint ezek az anyukák
2019. nov. 4. 16:34
62/79 anonim válasza:
Sajnálom hogy szar az eleted és komoly anyagi gondjaidbol adodo megkeseredettseg beszél belőled de ettől még az ön készülékében van a hiba..
63/79 anonim válasza:
Nem nézek tv-t,nem érdekelnek a hírek,de még így is hallottam a Levis témáról,ismerősöm ismerősének a gyereke.Mondták hogy adjak pénzt én is.Nem adtam.
1. azt se tudom kiről,kikről van szó
2. ráadásul csak valamivel meghosszabbítja az életét a kezelés
3. teljesen feleslegesnek tartottam ezek függvényében hogy ezzel foglalkozzak
És igen.Van nagyon sok beteg gyerek,őket miért nem támogatja senki ? Úgyhogy nem érdekelnek az ilyen kampányok.
64/79 A kérdező kommentje:
Dehogy szar az életem...pl nincs beteg gyerekem hogy lenne már szar
2019. dec. 15. 21:35
65/79 anonim válasza:
Foglalkozzál magaddal Te megkeseredett igazságosztó...
66/79 anonim válasza:
Zente szülei okosak és leleményesek voltak. Más meg nem az. Minden gyerek gyógyulást érdemelne, sőt, ha igazságos lenne az élet, egy gyerek se lenne beteg. De sajnos az van, hogy mindenki abból jut előre, amije van. Zente szüleinek pl. esze és találékonysága. Ügyesek voltak, én egy percig nem sajnálom a kisfiútól. Ahogy Levitől sem, akinek szintén sikerült. Ülhettek volna ők is a seggükön, és köpködhettek volna, de helyette inkább cselekdtek. És bejött nekik.
67/79 anonim válasza:
Kérdező elhiszem hogy testi bajod nincs de ezt a kérdést kiírni komoly mentális betegségre utal. Aki ennyire rosszindulatú egy kisgyerekkel szemben akit nem ismer annak komoly lelki betegsége van.
68/79 A kérdező kommentje:
Szerintem nem,sőt.Az a normális ha nem idegen gyermekeket tamogarunk
2020. febr. 22. 10:06
69/79 anonim válasza:
Tudod, ha az enyém, hála az égnek, nem beteg, akkor belefér, hogy egy idegen kisgyereket is támogassak. Mert szerencsére nem vagyok ennyire rideg és érzéketlen, hogy egy ártatlan gyerek baja ne hasson meg.
70/79 anonim válasza:
Szerintem meg foglalkozz a saját pénzeddel, és ne más emberek zsebében turkálj. Ha egy ember úgy érzi jól magát, hogy áldozz egy beteg gyerekre bizonyos összeget a jövedelméből megteszi. Nincs senkire ráerőltetve. Ellenben bizonyos alapítványokról olvasni érdekes történeteket, hogy hova kerül a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!