Nem érzitek néha igazságtalannak?
Azokat az anyukákat kérdezem, aki nem modell külsővel rendelkeznek. Akik esetleg szülés előtt sem top modellnek készültek :)
Nem érzitek igazságtalannak, hogy amíg Ti a baba születése után hosszú hosszú hónapokig diétáztok, sanyargatjátok magatokat, addig másnak ez semmibe sem kerül? Úgy értem, én pl. a terhesség előtt sem voltam nádszál vékony, de csinos, nőies alakom volt. De a szülés után sehogy sem tudtam visszanyerni az alakomat, egyszerűen megváltozott a testem. Hiába kevesebb a súlyom, az alakom más... :( De az ismerőseim közt vannak anyukák, akik velem egy idősen, vagy még idősebben is mindig vékonyak és csinosak voltam, most a baba után is. Nekik nem szélesedett ki a csípőjük, nem nőtt meg a mellük. Bármikor versenyre kelhetnének a tizenévesekkel.
Általánosságban elégedett vagyok magammal, mert ahhoz képest hogy szültem egy közel 3,5 kilós babát, csinos vagyok, de sokakhoz képest elhanyagoltnak , túlsúlyosnak nézek ki, és ezt érzem az emberek viselkedéséből is, mintha azt mondanák " szült egy gyereket és nem foglalkozik magával". Pedig ápolt vagyok, csinos, sminkelek is.
Kérlek nyugtassatok meg hogy nem csak én érzek így :(
Hát én is így vagyok vele!!80kg voltam amikor terhes lettem!!Most 103kg vagyok!!És sehogy nem megy le!!
És látom az embereken hogy megnéznek olyan :na ez meg hogy néz ki tekintettel!!
De nem érdekel!!:))
Ezzel énis így vagyok.
Én 62 kilóval kezdtem, szülés után 85 voltam, kínkeservsen lefogytam 76-ra, de ennél lejjebb nem megy, akármit csinálok. :( Azt tudni kell, hogy alacsony vagyok 156 centi,és nekem is a formám is megváltozott. Semmi sem olyan rajtam mint régen. Mindenem lóg. :(
Nézd, nálunk a családban én és dédmamám, anyám és a nagymamám van párban, dédim 8gyermeket szült, és ki nem néznéd belőle, én ugyan csak egyet(kistesó pocakban, és nem lesz több) de szintén nem látszik rajtam, hogy szültem, sőt jót tett, a kicsi előtt seprű szoknyában voltam, most nagy cicik, keskeny derék, és kellően széles csípőm lett, arányos lettem.
Anyum és nagyim pedig pocakosak maradtak, nagyim egy anyum két gyerek után, már velem sem volt a régi, megtopisodott szavaiddal élve.
Egy család vagyunk, anyai oldal, egy azon asszony nekem dédi többieknek visszafelé nagyi, anya, mégis máshogy nézünk ki, ezek a hajlamok, lehet a testvérem is szerencsés, lehet a tesóval én is topissá válok....
Igazságtalanság vagy sem, az élet furcsa, mindenki más.
Fel a fejjel, vígasztaljon, hogy van egy szép gyermeked, nem vagy egyedül a problémákkal, és gondolj arra, hogy sok gyermektelen nő milyen csúnya, elhízott stb, ahoz képest te sokkal jobb helyzetben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!