Anyukák nem érzitek úgy néha, hogy nem vagytok jók semmire, nem kellettek sehova?
most a kisebbik gyerekkel vagyok itthon,a ki 2,5 éves.
Az ő születése előőtt 6,5 évet elhúztam egy helyen, dolgoztam rendesen, csak a 34, hét utén hagytam abba munkát.
Gyed alatt átszervervzés, új állománytábla, minek következtében a munkaköröm megszűnt.
Szeptembertől vissza szerettem volna menni dolgozni, de "sajnos" nem találtak munkakört, ráadául megint átszerveznek.
Most itthon vagyok még fél évet, ha letelik a gyes, meint megvizsgálják, hogy mik a lehetőségek.
Közel 40-hez, 2 gyerekkel, diploma nélkül nem tudom mi vár rám, úgy érzem nem ezt érdemeltem.
Nehéz egy helyzet, az biztos. Nekem biztos munkahelyem van, várnak vissza, de azért még egy diplomát meg szeretnék csinálni, amíg itthon vagyok.
Mennyi idős vagy?
A minap valahol volt erről szó a tv-ben. Ott egy szakértő a következőket mondta: kb 100 általad megpályázott állás közül 10-ből jeleznek vissza valamit, és jó, ha egy-kettőre behívnak. Szóval, kitartás!
Én is voltam ebbe a helyzetbe, de én naponta küldtem el minimum 5 önéletrajzot, méghozzá olyat, amit a hr-es sógorom segített elkészíteni, tehát, elvileg elég jókat. Annyit azért jó, ha tudsz, hogy a legtöbb állást csak kötelességből hirdetik meg, tehát már rég be van töltve. Én is nagyon el voltam keseredve, végül nekem is csak ismerős útján sikerült bekerülni valahova. Ez így működik.
Küldjél direktbe önéletrajzokat is, ne csak a meghirdetettekre. Nekem több szakmám is van, köztük van diplomám is, nyelvvizsgám és még 5 másik, és így se voltam jó sehova, még csak be se hívtak. A leggyakrabban túlképzettségre hivatkoztak, márha jeleztek vissza.
A lényeg, küldd agyba-főbe az önéletrajzod azokra a helyekre, ahol dolgoznál, ne várd meg, míg ők keresnek embert, hátha pont jókor kapják meg a leveled.
3 gyerekkel 38 évesen most
40 leszek mire letelik a gyes
inkább nem is írok semmit mert nem akarok panaszkodni
lehet inkább lesz 4ik gyerek mert szinte semmi lehetőségem és legalább végre befejezem az egyetemet is .-))
9.16!
Érdekes felfogás! Miért gondolod, hogy így előrébb vagy? Négy gyerekkel mit szeretnél majd dolgozni? Ne érts félre, egyáltalán nem kötekedésből írtam, tényleg érdekel, hogy hogyan képzeled így el a jövőd!
semmi gond :-)
4 szakmám van és mikor a középső 2éves lett elkezdtem keresni melót 1,5 év alatt sikerült és akkor még híre sem volt a válságnak
most 8 hónapos a kicsi lányom a fiam 7 éves a nagylányom 9 és azt már látom h lehet h jövő januárban már keresnem kell melót h talán mire letelik a gyed/gyes legyen is valami
és hiába dolgozik úgy a párom h megtudjuk oldani a gyerekeket az első kérdés az -- és ha beteg lesz a gyerek?
hiába mondtam h a párom otthon dolgozik vállalkozó és majd ö vigyázz rá nem érdekelte őket nagyon jól tudom h nem tehetnek fel ilyen témájuk kérdést hiszen ha szakmailag megfelelek a követelményeknek fel kéne h vegyenek
de egy munkaköre a legesélyesebb egy nőtlen férfi lehetőleg 30 alatt vagy olyan nő aki nem akar gyereket
mellettük 3 gyerekkel semmi esélyem még akkor sem ha szakmailag magasabb szinten állok
nem tudom de a magyar munkáltatok egyszerűen nem látják be h két ember vállalta a gyereket-keket alapban azt feltételezik h csak az anya az aki törődik a gyerekkel és csak és kizárólag ö maradhat otthon ha beteg a gyerek
és miért az egyetem ? megvan már 3 évem az 5-ből pont a gyerekek és a meló miatt hagytam abba egy félévet húztam le így és egyszerűen sok volt
építészetet hallgattam, az még okés h tanulsz de az a töménytelen rajz.... no azokkal csúsztam el sajna
és h miért lenne jobb a 4ik gyerek
1 mert szeretnék amúgy is és a párom is .-))
2 van tb-m így
3 majdnem annyit kapnék mit ha dolgoznék
4 a párom keres annyit h ha nem dolgozok akkor is simán megélünk
bár nekem jót tenne ha dolgoznék de ha egyszerűen nincs mit .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!