Anyukák nem érzitek úgy néha, hogy nem vagytok jók semmire, nem kellettek sehova?
Figyelt kérdés
ezt nem családon belül érzem.a munka piacon több mint 20 helyre adtam be az önéletrajzom állás pályázatom.érettségim van egy év eladói tapasztalatom.eladótól a konyhai kisegítőig,az utolsó takarítónői állásig mindent megpróbáltam és nem kellek sehova.már önbizalmam semmim nincs.engem ez annyira elszomorít.a gyerekek előtt már jó pár helyen dolgoztam de most nem kellek sehova.mitől lettem más?nem értem.2011. szept. 10. 19:13
11/11 anonim válasza:
első vagyok
Még nem nagyon hangol le a dolog, legalább nem kell reggel felkelni.
De bírom, hogy ha otthon vagy képezd magad, de miből??
Egy valamire való nyavajás tanfolyam is 100E körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!