Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én tartom ezt irritálónak...

Csak én tartom ezt irritálónak és igazságtalannak?

Figyelt kérdés

SMA-Zente

Ez egy szuperul összerakott kampány volt de más szegényebb kisgyermek nem érdemelne gyógyulást?Te hogy látod?

2019. okt. 28. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
86%
Én kifejezetten boldog voltam, hogy végre nem a gyűlölködés meg a mocskolódás ömlik a médiából. Örültem, hogy azt láttam, a magyar emberek igenis össze tudnak fogni egy nemes célért. Kérdező, ne álszenteskedj már! Lehet, hogy ebből a pénzből több 100 beteg gyereknek lehetne segíteni, de kérdezem én, te hánynak utalsz havonta? Hány beteg gyereket, állatot támogatsz? Ha szülő lennék én is elmennék a végsőkig a gyerekem érdekében akkor is, ha az a gyógyszer nem gyógyítja meg, csak lelassítja, vagy akár stagnálja a betegséget. Le a kalappal Zente és Levi szülei előtt, hogy gyakorlatilag beengedik az embereket a privát életükbe annak reményében, hogy csoda történik - mint ahogy ez Zentével történt is. Minden beteg gyermeket nevelő szülő előtt ott a lehetőség. Utánuk lehet csinálni.
2019. okt. 29. 11:53
 32/79 anonim ***** válasza:
30%

Most olvasom, hogy anyuka hetekre eltűnik, mert a gyerek mellett a helye...

Nem irritálónak tartom, hanem sértőnek. Eddig is a gyerek mellett volt a helye, de kellettünk, úgyhogy a fb-n lógott. Most, hogy már nincs ránk szükség, nem kapunk hírt. Hát, ez van.

2019. okt. 29. 12:15
 33/79 anonim ***** válasza:
74%

A te viselkedésed sértő utolsó. És nem kicsit bunkó.

Csak ámulok és bámulok mennyi szívtelen ember van ebben az országban. Itt köpködtök 2 beteg kisgyerekre. pfejj.

Igen égessétek már máglyán el az anyát, mert a sok huza vona után végre fellélegezhet, és tölthet időt a gyerekével is.

2019. okt. 29. 12:57
 34/79 anonim ***** válasza:
29%
Szívtelen? Nem. Adtam, nem keveset. Szívesen adtam, megtehettem, nem ez a gond. CSak undorító, amikor csak addig vagy jó, amíg akarnak tőled valamit. MArha sok idő lenne egy hét múlva leírni, hogy köszi, jól van a kicsi, igaz? Eddig voltak órák a neten lógni, most meg egy perc sem lesz? MErt kb ennyibe telne, akár a fürdőkádból megoldható, ha valaki akarja, De ő nem akarja, és ez igenis azok szembeköpése, akik segítettek.
2019. okt. 29. 13:02
 35/79 anonim ***** válasza:
62%

30!

Ez egy példa volt. De amuyg meg senki nem fog erre gyűjtést indítani, mert a válasz az lenne, minek szült a semmire.

Szoktam adakozni. Havonta 5 euro hozzájárulás a helyi bohocdoktor szervezetnek, ennyi a tagdijuk, időszakos adományok az élelmiszerbanknak, karácsonyi ajándékcsomag akció. Soha nem célzottan egy szemelynek adomanyozok, mindig egy szervezetnek, mert én így látom jónak.

2019. okt. 29. 13:10
 36/79 anonim ***** válasza:
29%
Őszintén ha az én gyerekem lenne Zente, eszembe se jutott volna kampányolni. Annyira nagy összeg a 700millio forint, hogy biztos lennék benne h sosem gyűlik össze. Pont ahogy Levinek sem fog. A masik ok h nem kampanyoltam volna, hogy ezzel a gyógyszerrel sem fog meggyogyulni. Szeretem a fiam, de nem hinnék benne...
2019. okt. 29. 13:27
 37/79 anonim ***** válasza:
90%

De szívtelen.

Mikor egy hajdúszoboszlói édesapa azzal került be a hírekbe, hogy magára maradt az újszülött 3-as ikreivel neki is gyűjtöttek sokan, sok pénzt. Persze erre is mi volt sok prosztó reakciója? Miért nem adományozza el, meg privát üzenetben zaklatták az édesapát a FELESÉGE HALÁLA UTÁN, hogy mi jogon fogadja el azt a pénzt.

Ez van, ebben az országban olyan szinten alja szintre képesek lemenni emberek ha pénzről van szó, hogy nem igaz. Mindegy hogy árvákról, vagy betegekről van szó, egyesek csak azt látják hogy sok pénz van, ami nem az övék, vagy nem a másé, mindegy csak köpködjünk, meg fojtsuk meg a másikat érte egy kanál vízbe.

Mit kell ebből ügyet csinálni? gyűjtöttek. Aki nem ért vele egyet vagy jószívvel száll be az ne adjon. Kész.

2019. okt. 29. 13:48
 38/79 anonim ***** válasza:
32%
*nem jó szívvel
2019. okt. 29. 13:48
 39/79 anonim ***** válasza:
73%
34, miért mégis mi a tökömet vártál? Csókolgassa a lábadat és zarándolhelyet nevezzen el rólad? Ekkora nagy embernek tartod magad, hogy most élete végéig hálálkodni kéne? Önzetlen segítséggel mi van?
2019. okt. 29. 13:52
 40/79 anonim ***** válasza:
74%
34es ezért kár volt adni, inkább tartottad volna meg magadnak....
2019. okt. 29. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!