Ti bevállalnátok úgy egy gyereket, hogy 160 ezret keresek? Van saját lakás. Párom nem dolgozik, így csak GYES-t fog kapni.
Gyógyszerek: 3.000
Vitaminok: 6.000 d vitamin es egy múlti
Immunerősítő: 6.000 havi adag ennyi
Ruházat: kb 20.000 a nyári időszakban telen kb 35.000
Cipő: 30.000 két pár, nem minden hónapos kiadás, de nálunk 2 havonta be kell iktatni
Étel: 25.000
Ha játékot szeretne kb 10.000
Havi program: 5.000
Pelenka: 8.000
Popsikrém, törlőkendő: 3.000
Baba kozmetikumok: 3.000
Ez is már több mint 100.000
Ha beteg lesz megugrik a gyógyszerek ár
+10.000
Oltások, mert van, hogy orvos tanácsolja
+50.000 es akkor ugye egy átlag árat írtam, mert van, hogy egy vakcina is 30+ezer forint es kell legalabb 3 ilyen
Ha nem akarsz várni 2-3 hónapot orvoshoz
+15.000
Ha dévényeshez kell hordani
+20.000
Ha ovis lesz kb
+30.000al nő meg a kiadás
Ha islolás, tesómé most kezdi
Ugye ott nincs pelus, popsikrém, nem tartós beteg, de csak az iskolakezdés majd 100.000be benne van és még a szokásos költség nincs benne.
Csak ismételni tudom magam: Ha te ezekhez akarsz hasonlítani akkor hajrá.
Normális emberek nem így gondolkoznak H mindenből csak és kizárólag a minimum meg a legolcsób, hanem amire a gyereknek szüksége van.
Jah akkor az amit előbb írtam: valaki leírja neked hogy mindenen spórolva aprópénzből nevel gyereket, te meg ugrassz, hogy ez így megoldható, és csinálsz egy rakat gyereket? Az igénytelenség netovábbja használtan cipőt venni a gyereknek már, bocs. Nincs bajom a használt ruhákkal, ha normális állapotú, de egy kisgyerek lábára azt adni, amit már egy másik kitaposott....hát kösz nem. De te csak örüljél neki, hogy te ezt majd megteheted, ahogy a kuponból kifillérezett pelenkát, és popsitörlőt is. Meg a minőségi főttkrumplit ebéd gyanánt, mert csak arra telik majd.
Azt meg nem győzöm ismételni hogy ez csak a kisgyerekkor. Mi lesz a következő tizenakárhány évben?
Igen lehet tápszeres. A nagy mell nem azt jelenti, hogy lesz is teje. Nekem D-s volt terhesség előtt. Mire szültem már F-es volt és volt előtejem is. 2 hónap után elapadt az amúgy is kevés tejem és tápszer kellett.
De legalább már tudjuk miért vagy vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!