Háromgyerekesek, Nektek mennyi a havi jövedelmetek? Emellett saját ház/lakás, kocsi, hitel van? És megtakarítás? Utólag örültök, hogy 3 gyerek van, vagy bánjátok esetleg?
Nem tudom, pontosan mennyi a havi jövedelmünk... a férjem kezeli a pénzügyeket... 4-500 körül, vagy több. Saját, nagy családi házunk van, autó is, hitel is.... amit rendesen fizetünk még vagy 5 évig.
Örülünk, mert hármat terveztünk eleve.
Szerintem ez embeefuggo, nekunk 700 000 Ft a bevetelunk, de viszonylag sok a hitelunk amit meg a regi lakasra fizetunk meg 2 evig..ket kocsink van, csaladi hazunk(tehermentes) es egyelore 2 gyerekunk.szeretnenk meg egyet nemsokara,az anyagi resze sztem megoldott nalunk, jarnak anfgolra tancra stb.. en inkabb a logisztikatol tartok, mindenki eljusson mindenhova ha betegek ki marad itthon.
Nekunk fontos a munkank, szoval ez mindig vita targya...:)
Szerencsere sokat nem betegek, de akkor is 3 gyerek csak tobb mint 2'..
Visszaterve a kerdesre,anyuek 3 gyereket neveltek egy fizubol, anyosomek 3x annyibol 2-ot.
Anyu a mihelyunkben 4-et is elinditana az eletben,anyosom a 2-tol is rettegett...
(Egyebkent tenyleg kaptunk kapunk anyuektol segitseget mindharman) szoval szerintem ez nem szamszerusitheto...
Kettő van,három lesz majd.
Jelenleg 300 a bevétel. Háromnál az én keresetem nélkül lesz 380 ,én nem fogok sokat keresni majd ,itt nem sok munka van .
Most albérlet és autó hitelre. 70 hónap van még belőle,de 18 alatt kifizetjük majd max. Utána nézünk házat,akkor arra lesz hitel. Nekünk nincs megtakarítás,ami lenne,az a kocsira megy,hogy mielöbb kifizessük és vehessünk házat. Én 26 leszel lassan,párom 32.
300.000 Ft.
Sajat csaladi haz, hitel nincs.
Ket autonk van.
Megtakaritas is van.
Harom iskolas gyerekunk van.
700 ezer ft körül van a bevételünk,viszont ezért rengeteget dolgozunk. Saját házunk van,4 kocsink, 60 ezer ft a hiteltorlesztésünk még két és fél évig. Megtakarításunk kb 2 Mft.
Nektek van már két gyermek?
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!