Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti bevállalnátok úgy egy...

Ti bevállalnátok úgy egy gyereket, hogy 160 ezret keresek? Van saját lakás. Párom nem dolgozik, így csak GYES-t fog kapni.

Figyelt kérdés
Nem a fővárosban, hanem vidéken élünk. Van 2 misi félretett.
2019. aug. 2. 08:23
 161/186 anonim ***** válasza:
14%
157-es: Attól függ, hogy szenved-e majd a gyerek, hogy mit tanítanak neki a szülei, hogy mit lásson értéknek. Nem feltétlen kell neki szakadt, rongyos holmikban járni és főtt krumplit enni minden nap, lehet szerényebb életet élni, és attól még az is lehet élhető és boldog.
2019. aug. 2. 12:07
 162/186 anonim ***** válasza:
100%
Miért érzem erőltetett kamunak?
2019. aug. 2. 12:09
 163/186 A kérdező kommentje:
Nem kamu, de amúgy már csak ti lovagoltok rajta. Írtam már, h egyelőre nem lesz gyerek. Beláttam, h kevés a pénz. Mit akartok még rám erőltetni?
2019. aug. 2. 12:11
 164/186 anonim ***** válasza:
100%

Látom a szövegértés sem megy

"nem kuponos babakaját kap, még nem főtt krumplit, hanem én főzök neki itthon."

Ezt írtam. Tehát nem bolti babakaját kap meg nem sima főtt krumplit, hanem én főzöm meg neki külön a korának megfelelő ételt.

2019. aug. 2. 12:13
 165/186 A kérdező kommentje:
Ok, már megittam két sört. Bár sztem főtt krumplit ehet egy baba is.
2019. aug. 2. 12:16
 166/186 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a szitu a következő: asszony egy semmirekellő, élősködő, akinek büdös a munka, ellenben tökéletes háziasszony, mert képes két fenékvakarás között felporszívózni meg főzni.. Persze van valami kamu "bestresszelek a munkától" problémája, ami annyit takar, hogy munkafóbiája van és mérhetetlenül lusta is, de semmi gond, mert sikerült kifognia egy olyan balekot, akit nyugodtan palira vehet és aki eltartja és mindent a kis popója alá tol.

Erre jössz te, aki nem lát tovább az orránál, mindenáron védeni akarod a léhűtő asszonyt, mert szegényke stresszes lenne és különben is kitesz magáért azzal, hogy takarít meg előadod itt, hogy főtt krumplin és akár lyukas ruhákban is fel lehet nőni és még halál komolyan képes vagy máshoz vágni, aki NORMÁLIS körülmények között, megfontoltan vállal gyereket, hogy hát a ti szegénységi bizonyítványotok az, hogy drága játékot vesztek a gyereknek.....:D Ez igen öcsém.

Minden kommentelőt, akik leírták hogy nem lehet 60 ezerből, de még 100-ból se feltétlen gyereket nevelni, kioktattál, hogy de így, de úgy, de miért kéne annyi, de nem kell a legdrágább, de más több gyereket nevel ennyiből stb. Akkor mi a picshának kérdezel, ha te úgyis mindenkitől mindent jobban tudsz?!

Képtelen vagy felfogni, hogy még a fix kiadásokra sem lenne elég a 60 ezer (pelus, esetleg tápszer, ruhák, oltások stb stb), és abba bele sem gondolsz abba, ha valami betegséggel születik a gyerek, ami miatt rengeteg plusz költség merülhet fel, pl gerincferdülés miatti gyógytorna, mozgásfejlesztés, logopédia, gyógyszerek vagy bármi más! Ez egy rakás pénz még pluszban, de nyugodtan kérd ki magadnak, hogy te igen is jobban tudod és jóvanaz ha a gyerek főtt krumplin nő fel meg teljesen ésszerű úgy gyereket vállalni, hogy minden pontosan ki van fillérve számolva, aztán ha valami közbejön, akkor lehet menni puncsolni a segélyért, amit jelzem az ADÓFIZETŐK pénzéből adnak, de ugye adót az fizet, aki dolgozik is...! Na ezt speciel a kedves asszonykádról nem lehet elmondani.

Érdekelne amúgy, ha már ennyire szent meggyőződésed, hogy ennyiből lehet gyereket nevelni, hogy mi a büdös lókukit csináltok, ha pl ikrek lesznek?! :) Vagy ha te valamit lebetegszel és nem tudsz dolgozni, ezáltal pénzt keresni sem? Akkor mit csináltok? Mert ilyenkor legalább a másik fizetésére lehet számítani, amíg meg nem gyógyulsz, de hát a nőd ugye telebefosikázza a jövőtöket, ő aztán a seggmeresztéssel nem fog sok pénzt a konyhára hozni. Arról ne is beszéljünk, hogyha egy recepciós állástól is "bestresszel", akkor hogy fogja bírni otthon 0-24-ben egy síró csecsemővel az ipart...

2019. aug. 2. 12:16
 167/186 A kérdező kommentje:
166 olvasd vissza, egyelőre nem lesz gyerek. Ugyanannyi adót fizetek be, mintha két ember dolgozna 80ért. Nyilván ikrekkel senki sem számol előre. Nem járunk szakadt ruhákba, büdösek se vagyunk. Piacon, meg kínaiba vásárolunk. Facen meg lehet nézni, nem vagyunk igénytelenek.
2019. aug. 2. 12:20
 168/186 anonim ***** válasza:
82%
Igen ehet krumplit egy gyerek. DE nem kizárólagosan és nem mindegy mikortól. Változatos étkezés szükséges számára. Dehát azt se tudod mi fán terem a gyerek. Mit magyarázkodok én itt neked.😂😂
2019. aug. 2. 12:22
 169/186 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért érzel kényszert a magyarázkodásra.
2019. aug. 2. 12:24
 170/186 anonim ***** válasza:
57%
16# ja, bocs, ha neked elég ha úgy élsz, mint a cigányok.... A gyerek nevelés nálam nem merül ki annyiban, hogy ne haljon éhen a gyerek.
2019. aug. 2. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!