Ti bevállalnátok úgy egy gyereket, hogy 160 ezret keresek? Van saját lakás. Párom nem dolgozik, így csak GYES-t fog kapni.
#129, bizony, nem is értem miért nem akar mindenki egy szobában sokadmagával élni, aludni egy régi omladozó házban, a nettó 16 ezer töredékéből. Szégyenletes...
Micsoda igényei vannak a sok sznobnak, nem? Nem örülni a segély lehetőségének, amivel még mindig bőven mélyszegénységben élhet. Na de sebaj, mert azok jóemberek ám. Olyan jók amilyen az átlagember tuti nem lehet. Gazdag meg pláne.
Napi több sör... jah.
Végülis Zacher épp a minap mondta, hogy 800 ezer ember alkoholbeteg ma Magyarországon. Egy munkanélküli anya mellé már csak egy alkoholista apa kell a gyereknek a kuponok mellé!
:D :D
A mekis kaja nem a gazdagok kajája, már megbocsáss.
és bár mi nem voltunk gazdagok, de nem főttkrumplin nőttem fel. Igaz nekem édesanyám is dolgozó ember volt, nem léhűtő.
"A krumpli egészséges. A gazdag gyerekek mekis kajája sz*r.
"
Hát öcsém, te nagyon vicces vagy.
Csak az a baj, hoyg manapság a csóró gyerek már krumplit sem eszik. Tudod te milyen áron van manapság a krumpli???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!