Ti bevállalnátok úgy egy gyereket, hogy 160 ezret keresek? Van saját lakás. Párom nem dolgozik, így csak GYES-t fog kapni.
Igen, felnőttem főtt krumplin. De én nem akarom, hogy a gyerekeimnek olyan nehéz élete legyen, mint nekem.
Nem akarom, hogy hátrányból induljanak az életben, mint én.
Szeretném, ha megtanulnának egészségesen étkezni, ehhez pénz kell.
Szeretném, ha nem alakulnának ki náluk hiánybetegségek, ehhez pénz kell.
Szeretném őket megvédeni mindentől, ehhez pénz kell.
Szeretném, ha nem kellene már 16 éves koruktól dolgozniuk, ehhez pénz kell.
És végül szeretném, ha nem csak túlélnék a gyerekkorukat, hanem szívesen emlékeznének rá vissza. Mert nekem görcsbe rándul a gyomrom, ha visszagondolok a gyerekkoromra.
Mindent? :D Zseniális, és mégis miből akarsz MINDENT megadni neki?
Ó hát persze, csak az a kommentelő lehet egyedül jó, és rendes, aki az omladozó házakról, és segélyekről zeng ódákat. Ki hitte volna.
129-es vagyok, azt hiszem mindenki "kedvence" :)
Nem gondolom, hogy mindenkinek egy omladozó házban egy szobában kellene élnie nyomorogva, és ettől nem is lesz senki jobb ember, de ha NEKIK EZ JÓ akkor ki vagyok én vagy ki vagy te, hogy elítéld őket?
Az én elveim teljesen mások, én azt gondolom, hogy a gazdasági logisztikai turisztikai menedzsment aki havi 500 ezret keres és mindene megvan, egy 10. emeleti luxus lakásban lakik, mindent elveszít egy napon és nem lesz sem lehetőség sem tehetsége ahhoz, hogy megfogja a kapát és a saját földjén kertet ásson és megtermelje legalább azt amit megeszik ő és a családja. Ellenben megtudja enni a sok pénzét az autóját és a földön dolgozó paraszt embert is leölheti az utolsó sárgarépáért amit a földben talál mert a boltok teszem azt mar nem lesznek nyitva..
És mondjuk áram sem lesz, meg víz sem folyik a csapból..
Ez nyilván a másik szélsőség, de én nem tartom kizártnak.
Kedves kérdezőnek pedig azt javaslom inkább uljetek le a paroddal és VELE beszéld meg..
Hogy TI mit akartok és mit tudtok.
Nem itt mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!