Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti bevállalnátok úgy egy...

Ti bevállalnátok úgy egy gyereket, hogy 160 ezret keresek? Van saját lakás. Párom nem dolgozik, így csak GYES-t fog kapni.

Figyelt kérdés
Nem a fővárosban, hanem vidéken élünk. Van 2 misi félretett.
2019. aug. 2. 08:23
 151/186 anonim ***** válasza:
100%

De basszus ne legyen már ok, hogy főtt krumplin nő fel a gyerek...

Pont munkanélküli voltam mikor terhes lettem a lányunkkal. Havi 6-700 körüli bevétellel is necces volt nekem bevállalni egy gyereket úgy, hogy fullon a férjem tart el minket ( gyedet is ő kapja mert max jár neki, nekem sokkal kevesebb járna)

160 ezres fizura tuti nem vállalnék gyereket. Nagyon kevés, ráadásul egyedül tartod el az egész családot, ha valami történik veled mit fogtok csinálni? Ennyi pénzből nem tudtok félrerakni kb semmit.

Ha 2-2,5 éves lesz a lányom megyek dolgozni én is. Nem azért mert rászorulunk hanem azért mert szar érzés, hogy 100%osan a férjemtől függök. Soha nem fogok annyit keresni mint ő, de legalább egy kis terhet leveszek a válláról azzal, hogy nem rajta múlik az egész családunk megélhetése.

2019. aug. 2. 11:56
 152/186 anonim ***** válasza:
100%
Szegénységi bizonyítvány? :DDDD hjjajj... igényeld! Hátha jár rá kedvezmény!
2019. aug. 2. 11:58
 153/186 A kérdező kommentje:
Mit dolgozik a férjed?
2019. aug. 2. 11:59
 154/186 A kérdező kommentje:
152-es, most biztos utánanéztél, hogy ebayen tényleg olcsóbb ugyanaz a játék. De ezt már mindnenki tudja régóta...
2019. aug. 2. 12:00
 155/186 anonim ***** válasza:
100%

Hát pont rossz emberbe álltál bele. Én sem a legdrágább játékokat veszem meg. Sőt az én babám alis mosipelust kap (jelzem nem csak az ára miatt). Te voltál az aki olyan válasszal példálozott a amiben kuponok vannak említve meg doboz mint játék. Ezek szerint neked az a mérvadó.

Annyi hogy az én gyerekem nem kuponos babakaját kap, még nem főtt krumplit, hanem én főzök neki itthon. Nem dobozzal jatszik hanem fejlesztő játékokkal. Jah meg nem csak turis ruhát veszek neki. Nem szakadtan járatom.... Stb

156/186 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozása van, autókkal foglalkozik.
 157/186 anonim ***** válasza:
100%

Tudod "mindenki kedvence", én csak azért akadok ki, mert nem csak magával cseszik ki. Tőlem mindenki olyan omladozó házba költözik be önszántából, amilyenbe akar, meg olyan lyukas cipőt hord amilyet akar, meg olyan vacak kaját eszik amilyet akar. De azt a gyereket senki nem tudja megkérdezni, akar-e ilyen körülmények között felnőni. De majd ha azt látja már kisovisként, hogy más gyereknek mindene megvan ami egy élhető élethez kell (ismétlem élhető, nem luxus), ő meg ott toporog a rongyaiban, és a hét utolsó napján is csak főtt krumpli lesz a menü, majd akkor is jelenj meg kérlek, és magyarázd meg annak a kis szegénynek, hogy igazából ez húdejó. Biztos karácsony előtt is azért csinálnak mindenhol gyűjtéseket, mert a nyomorban élőknek olyan jó, és nincs szükségük semmire. Se egy játékra, se más tartós élelmiszerre, semmire.

Jól van kérdező, élvezkedj az ebayes olcsó cuccaidra, az 18-20 évre tuti megold minden problémát. Nem tudom hányszor kell még leírni, hogy ez a fillérbaxás nem lesz elég, mindig minden bajra. Egy egész életre.

2019. aug. 2. 12:01
 158/186 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok. Engedjétek el. Egyel több család akinek majd a mi fizetésünkből vonnak, hogy legyen mit enniük. Ez van.
2019. aug. 2. 12:06
 159/186 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképpen köss magadnak egy nagyösszegű baleset és életbiztosítást, mert a jövőre is gondolni kell. Ha veled történik valami, akkor is meg kell élniük.
2019. aug. 2. 12:06
 160/186 A kérdező kommentje:
Már írtam korábban, hogy egyelőre nem lesz gyerek. Fölfogtam ám, amiket írtok. A kuponos válasz csak be lett másolva máshonnan. Nem omladozik a lakásom, a szoba is fullos. Bútor, ki is van tapétázva. Nem most találtam ki, h gyereket akarok. "Nem eszek főtt krumplit, otthon főzök" Mi van? A főtt krumpli szted hol készül?
2019. aug. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!