Ti bevállalnátok úgy egy gyereket, hogy 160 ezret keresek? Van saját lakás. Párom nem dolgozik, így csak GYES-t fog kapni.
"Attól függ, hogy szenved-e majd a gyerek, hogy mit tanítanak neki a szülei, hogy mit lásson értéknek."
Igen, igazad van ránevelhetném a gyereket arra is, hogy a nyomor az jó, és tulképp ez az érték, nem kell normális kaja, ruha, sem tovább tanulni, nyelvet tanulni, még a végén viszi is valamire szerencsétlenje. :)
Te amúgy ezt a sok sületlenséget el is hiszed, vagy csak ideböfögted?
"Ugyanannyi adót fizetek be, mintha két ember dolgozna 80ért"
Ja az mindjárt más :D mert ha szerinted úgy írtad volna ki a kérdést, hogy 2X80 ezer a bevételetek akkor nem ugyan ezek a válaszok születnek? Az csak hab a tortán, hogy a nőd lusta dög, de attól így is úgy is karcsú az össz 160.
Nekem is mondta többször a párom,hogy nem muszáj dolgoznom. De megőrülnék itthon az tuti. Most is nehéz néha, hogy itthon vagyok a 6 hónapos kislányommal.
Kérdező, látszik mennyire szereted a párod,ez nagyon szép dolog. Viszont tényleg igaz, hogy nagyon drága egy gyerek. Alapból a kötelező dolgok,mint a pelenka,ami nagyon drága,ruhák,amiket olyan gyorsan kinőnek és nem fognak folyamat ajándékba adni az ismerősök. Persze mindenre van megoldás. Ülj le szerintem a pároddal,beszéljétek meg,hátha végül ő is belátja,hogy sokkal könnyebb lenne úgy. Mindenki izgul egy új munkahelyen az elején,de miután megszokta az ember,már jobb lesz. Amúgy nehezen is ismerkedik a párod,vagy mitől izgul pontosan?
Majd én sorolom.
Pozitív teszt után: megmarad, nem marad, egészséges-e, mért fáj itt, miért szúr ott
Aztán minden ultrahang előtt: görcs hogy jól fejlődik-e, megvan-e mindene.
Mikor elkezd mozogni: mozog-e eleget, normálisan mozog-e
Az orvosnál: nagy a tömeg, sokat kell várni, nem mond semmit, olyat mond amit nem értesz, bunkó, kinél szüljek, hol szüljek
Szülés előtti hetek: miért fáj, hogy fáj, meg van-e minden, be van-e pakolva, minden rendben lesz-e, honnan fogom tudni hogy jön
Én jelenleg itt tartok. Nem vagyok egy nagy stresszes típus, de néha nekem is sok. A kórházi csomagomat kb 2 naponta ellenőrzöm és minden furcsább mozdulatánál megugrik a szívem hogy még nincs itt az ideje.
Aztán a kórházban lehetnek még bunkó orvosok, szobatársak, csecsemősök....... Azt se tudja mit hogy kell és az se biztos hogy ott segítenek neki. Besárgulhat vagy más miatt tartják bent. És akkor még épp csak megszületett a gyerek. Aztán jön a nem alvás, miért sípoló a légzés figyelő, normálisan eszik-e, kakil-r eleget, normális-e a mozgásfejlődése. Matrica korszak, dac korszak, fogzás, szobatisztulás..... Szerinted bírná ezt a párod? Gyereket nevelni nem csak játék és mese. Más ellenni egy rokon vagy ismerős gyerekével mint a saját miatt izgulni és 0-24es szolgálatban lenni.
Ha ezt bírja úgy H nem stresszel akkor a munkánál is csak egy kamu kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!