Ti bevállalnátok úgy egy gyereket, hogy 160 ezret keresek? Van saját lakás. Párom nem dolgozik, így csak GYES-t fog kapni.
Jó, és akkor most mi akarsz ezzel mondani? Hogy kétoldalú munkaundusza van, de legalább elvan a gyerekekkel 1 ismétlem egy napig? Csodás, ez valóban sokat bebizonyít :)
Mondjuk ha tényleg pánikbeteg lenne, aki minden felelősség alatt összeroppan, és az unokahugival is bestresszelne, akkor még sajnálnám is, és küldeném dokihoz. De így csak lenézem, mert egy lusta élősködő.
Bármibe lefoganám, ha nem veled hozta volna össze a sors, hanem egy átlagos férfival, aki ezt nem tűri meg, akkor nem lenne stresszes. Mert muszáj lenne dolgozni. De mákja van megismert téged, aki soha nem fogja dolgozni küldeni, szóval király.
És arról nem beszélgettetek mi érdekli őt? Mi a hobbija? Mit szeret csinálni? Főzni sütni jól tud, mehetne szakácsnak, vagy akár egy iskolába konyhásnéninek, nem egy stresszes munka, én is csináltam, közmunkaként.
Aztán, mondjuk a virágkötő, én szeretem a virágokat, az illata nyugtató, virágkötöként is el lehet helyezkedni, ki lehet tanulni, munkanélküli hivataloknál van ilyen 2-4 hónapos tanfolyam..
Vagy pl a postás. Rengeteg postást keresnek mert kevesen vannak! Nem tudom hol laktok, de igazán meg lehet nézni munkaügyi hivataloknál a tanfolyamokat, hátha érdekelné őt valamelyik!
Nekem is voltak stresszes munkáim, utáltam bejárni, de volt egy közös célunk a párommal, gyerek és lakás,hát muszáj volt mert a semmiből nem épül fel a ház, és nem csettintésre jön a gyerek! Már maga az orvos, szülés is 200ezer volt, plusz a genetikai vizsgálatok 12.,20. héten 30.000...
Oké, államiba mentek, de akkor is a nőnek havi 7000 a tb amit fizetni kell, ha eddig nem fizettétek akkor meg visszamenőleg is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!