Ti bevállalnátok úgy egy gyereket, hogy 160 ezret keresek? Van saját lakás. Párom nem dolgozik, így csak GYES-t fog kapni.
Kitűnő háziasszony. Az igen. 0-24 más dolga sincs és kitűnő. Képzeld én meg még 100 másik munka mellett is vezetjük a háztartást. Az meg hogy bestresszel..... én hetekig jártam úgy dolgozni, hogy gyomoridegem volt. De sztem sokan vannak ezzel így. Meg egy új munkahely mindig stresszes.
A gyerekkel meg már a terhesség alatt is sok a stressz (beteg nem beteg, nő rendesen, mozog-e...... Stb) nem hogy utána. Meg amint már leírták rengeteg munka is. Szerinted ha 1 nap munkát nem bír ki mert H jajj de stresszes ez menne neki?
Mindenkinek stresszes élete első munkahelyén az első néhány hónap. Ezen át kell esni. Ideális esetben már tinikorban, vagy annak a végén.
Kevesebb rinyálás, több akarat a titka.
A recepciós munka is lehet stresszes. Inkább egy adminisztrátori munka lenne jobb egy back office-ban.
Milyen végzettsége van?
"Tényleg nem lusta, itthon tiszta minden, van főzve mindig."
Aztaa, mekkora teljesítmény.. Ne haragudj, de ez a MINIMUM, hogy kitakarít és főz, ha már dolgozni nem hajlandó. Nem értem miért véded mindenáron, mikor egyértelműen csak kihasznál és élősködik rajtad. Magasról szarik a jövőtökre, nem izgatja, ha te majd megszakadsz a munkában, ő akkor is jól ellébecol otthon, mereszti a kis valagát, te meg hordod haza a pénzt. Az ilyen megérdemelné, hogy kivágják, mint macskát szarni, megnézném utána hol játszaná el a kiskirálylányt, akinek mindent a segge alá kell tolni..
Ne keverjük már a stresszt a hisztivel.
Egy hülye kitartott pitsa, aki megjátsza a nagyhalált, ha keresztül szalmát kell csinálni, és nem csak a hülye török sorozatot nézni otthon.
Nagyon csacsi vagy, hogy beveszed neki azt, hogy bestresszel. Ha igaz lenne, és lenne benne egy csöppnyi jóérzés magától ment volna el pl portásnak, éjjeliőrnek mittomén, könyvtárosnak, akárminek amivel egy kis pénzt hazavisz. De nem, neki jobb otthon semmit nem csinálva, kifogásokat keresve. Mert te hagyod.
És még be is segítesz a házimunkába? Hát gratulálok. Ha már gyerek nélküli htb akkor alapnak kéne lennie, hogy azt egyedül ellátja.
Jah örültél a valós példának, tessék itt van néhány:
- szezononként két cipőt eszik meg a gyerekem 20 ezer
- minden hónapban kell neki valami ruha 20 ezer
- bicikliért nyaggat, 30 ezer
- a nyáron kétszer egy hét táborban volt, összesen 70 ezer (persze erre azért van szükség, mert mi dolgozunk mindketten)
- kabát/overál minden télen 30 ezer
És ezek csak a nagyobb, egyszeri tételek. Nem számoltam a havi rendszeres kiadásokat, ami kb 50 körül van (ebéd, különóra, sport, tisztasági csomag etc.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!