Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ti fizettek a bölcsiért?...

Ti fizettek a bölcsiért? Helyemben fizetnétek?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő. Tavasz óta jár lányom bölcsibe, most volt 2 éves. Mostantól gyest kapok csak, gyedet nem. Dolgozom én is és az apa is. Ahhoz, hogy csak napidíjat kelljen fizetnünk, étkezést nem, 120e/fő alatt kell legyen a jövedelmünk. A gyes-sel már a határ alá esünk. Az én bevételem: 166e (adókedv-el együtt), +csp 12,200 +gyes 25650, férjem 129e-t kap számlára. És itt jön a kérdés lényege, mert ezen felül kézbe is kap, nagyon változó, van, hogy 200e-t, van, hogy 500e-t, de átlag 350-el lehet számolni (a 129e felett).

Alapból úgy gondoltam, hogy fizetni fogom továbbra is, viszont rettentő dühös vagyok a gondozónőkre. Reggel fél8 után érünk oda, alig van 2-3 gyerek, délután 4 előtt pár perccel megyek érte, akkor meg már nincs gyerek, ha kicsit kések, jó hogy le nem bacnak, hogy hol voltam eddig... alapjáraton 8-4ig dolgozom, csak rendes a főnök, és elenged előbb, hogy odaérjek 4re. És így is van, hogy utánunk már zárják az ajtót. És éreztetik is, hogy nem tetszik nekik.

Na szóval ezért fordult meg a fejemben, hogy bizony *** meg, én sem fogok fizetni... nem más elől veszem el a lehetőséget, mert akkor eszembe sem jutna.

Ti mit tennétek?

(a teljes ára 15e körül van, ha csak a napidíjat kell fizetni, az 150ft/nap)

2018. szept. 17. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
100%

79

Honnan tudod, hogy nem végezte el a munkáját? Arra fizetik, nem munkaidőre :) A kommunizmus már elmúlt ...

2018. szept. 19. 14:30
 82/83 anonim ***** válasza:
59%
A kettőnek nincs köze egymáshoz, így nem fogsz kicseszni velük. Ha jár a támogatás vedd igénybe ha nem akkor fizess ennyi. Az meg h te koppra mész a gyerekért az nem a nevelők hibája, nálunk 6 ig van a bölcsi, megmondták háromnegyedig mindenki vigye el a gyerkőcét, teljesen érthető. Nem tudom h mit pattogsz, te nem érsz oda időben.
2018. okt. 26. 09:35
 83/83 A kérdező kommentje:
5ig vannak, én 4 előtt pár perccel odaérek, ez nem igazán értem, hol "koppra menés"...
2018. okt. 26. 11:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!