Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit fizetnétek a szitterne...

Mennyit fizetnétek a szitternek óránként? Két gyerek, alsó tagozatosok, vidék.

Figyelt kérdés
Sajnos felénk nincs szakképzett, szóval örül az ember, ha talál valakit. A legutóbbi elkezdett árat emelni, fizettük a bejárást és fix összeget kért, valamint többször akart jönni, hogy "megérje" neki. Szerintem az ezer Ft óránként két gyerekért, akivel különösebben nem kell foglalkozni, nem önveszélyesek és vagy olvasnak, vagy tévéznek vagy legóznak, az reális lenne. Szerintetek?

2017. jún. 11. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem teljesen. Sot. Meg sok is. Errefele 600-800 Ft ot adnak orankent.

Attol fugg tanul e veluk vagy vegez e haztartasi munkat.20 nappal szamolva ha mashol dolgozna: 1000*160=160000

Az azert komoly.

Meg persze a bejarast is fizeted...

2017. jún. 11. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Hát az nagyon az alsó határ szerintem.
2017. jún. 11. 15:05
 3/7 A kérdező kommentje:
A szitter semmit sem csinálna velük, nem kell sem tanulni, sem takarítani, sem egyebet, csak mivel 10 év alattiak, nem maradhatnak egyedül itthon, ennyi. Őrizni kell őket, mondjuk amíg tévéznek. Kaját sem kell adni nekik, mert pár óráról lenne szó.
2017. jún. 11. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Felénk is sok az ezer ft. Ötszázat kapnak átlagban.
2017. jún. 11. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
1.! Felesleges felszorozgatni 20 nappal meg 8 órával, mert a bébiszitter munkának pont az egyik hátránya, h csak alkalmi jellegű, sose lesz abból senkinek abból napi 8 órás elfoglaltsága. Ezt inkább amolyan mellékesként szokták csinálni, kis keresetkiegészítésnek. Pont ezért nem fog valaki elvállalni olyan bébiszitteri munkát, ahová ki kell utazni 1000 ft-ért, hogy keressen az illető 1000 ft-ot. Akkor kb. jobban járt, ha ki se teszi a lábát otthonról.
2017. jún. 11. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tudom te hol elsz, de errefele van az az anyagi helyzet (mondjuk az egesz megyere jellemzo) hogy tobb mint a semmi. Egy magadfajta az ilyen videken ehenhalna.

Ferfiemberek kapalnak egesz nap (alkalmi munka) 3500-max 5000 Ft ert..

Persze lehet lepontozni a szomoru igazsagot, de igy van.

2017. jún. 11. 23:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem kötelező bejárni, a szitterünk szemben lakott ott a lakása, de kitalálta, hogy az anyja beteges, ott alszik és onnan jár be, na ezt fizettük. Legjobb lenne olyan, aki közel lakik, ez kisváros 10ezer fővel, ha fél órát sétálsz, kint vagy a városból, azért biciklikopást remélem, senki sem számoltatna fel :)

Heti több napról lenne szó, max. 3 órás időtartamra. Azt viszont nem szeretném, hogy több maradjon neki a fizetésemből, mint nekem.

2017. jún. 12. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!