Egy 22 esztendős, szinte még gyerek embernek milyen esélyei lehetnek egy esetleges előrehozott polgármester választáson?
Ha te vagy az illető akkor nem túl sok.
Most komolyan, kb 100 faktor lehet ami tényező, ezek közül tudunk egyet.
Ó, csak nem indulni akarsz?
Minimális esélyeid vannak. Még akkor is ha véletlenül meglennének rá a képességeid és élettapasztalatod, amit erősen kétlek.
Minél nagyobb a település, annál lényegesebb a párttagság, de ott már állnak előtted a sorban. Ha egy 200 fős faluban akarsz királykodni, akkor az más helyzet, mert ott mindenki ismer, és tudja, hogy milyen vezetői képességeid vannak. De akkor meg azon kell átlátnod, hogy kinek a kicsodáját milyen pozícióba fogod kinevezni.
Első vagyok.
Azért írtam, hogyha te vagy az illető, akkor nem túl sok, mert a kérdésből azt látom, hogy fogalmad sincs arról, hogy mi kell ahhoz, hogy megválasszanak.
Jó eséllyel a többi jelöltnek van.
A legjobb cselekvési terv (ahelyett, hogy itt kérdeznél) az, amit 5-ös javasolt.
Lényegében... kb. 55% a támogatottságom.
a kérdést csak azért írtam ki, mert apa mindig azt mondja nekem hogy én induljak mert én fiatal vagyok.
64 éves apum. Jobban járnának vele mert ő ugye tiszti főiskolát kijárta, nekem meg csak érettségim van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!