Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Szerintetek is baj, ha bölcsib...

Szerintetek is baj, ha bölcsibe fog járni a gyerekem januártól?

Figyelt kérdés
A lányom januárban lesz 15 hónapos és szeretném bölcsibe vinni. Én úgy látom, hogy itthon már unalmas neki. Nem tudom rendesen elfárasztani, pedig még csak 1 éves. Beszélgettem pár szülővel és szerintük hülye vagyok, hogy bölcsibe viszem a gyerekemet. Szerintetek jól döntök?

2020. okt. 23. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
0%
79es nincs pocsék életem, nem én akarok szabadulni a gyerekemtől:-D Csak felháborít ha valaki szül aztán meg nem győz szabadulni tőle, csak mert lusta.
2020. nov. 2. 05:51
 82/88 A kérdező kommentje:
Kár ezen vitatkozni😊 Októbertől megy bölcsibe a lányom.
2020. nov. 7. 11:54
 83/88 anonim ***** válasza:
69%

#81 akkor mindenki akinek egyszer intézménybe kerül a gyereke, az onnantól kezdve lusta, és megszabadul tőle? Hát tudod mindenki magából indul ki, gondolom te is.

Felénk attól mindenki teljes értékű szülő marad, csak mert a gyerek bölcsiben, oviban, iskolában tölt x órát.

Neked részvétem, vagy hát a gyerekeidnek.

2020. nov. 7. 12:09
 84/88 anonim ***** válasza:
8%
83as, ha dolgozik, miközben a gyerek közösségben van, akkor nem lusta. Minden más esetben bizony az. És részvétem az ilyenek gyerekeinek, szép példát látnak.
2020. nov. 8. 18:14
 85/88 anonim ***** válasza:
87%

"Minden más esetben bizony az."

Egy roppant fontos dolog lemaradt: az hogy SZERINTED!

Szerintem és még sok másik ember szerint meg nem lusta és szerintem véletlenül sem a te tiszted megállapítani, hogy ki a lusta és ki nem. 😉 Lehet foglalkozni a saját életeddel és abban maximálisan helytállni, ahelyett hogy itt szapulod a kérdezőt pusztán azért, mert van egyetlen dolog, amiben neked más a véleményed. Tartsuk tiszteletben a másikét és nincs gond.

2020. nov. 8. 19:58
 86/88 anonim ***** válasza:
77%
Én egyetemre járok a gyerekem azert bölcsis mert fél éves nagy gyakorlatot csinálok.Szerintem nem vagyok lusta bár nem is adok egy névtelen senki velelenyere aki csak arc nélkul nagyszájú.
2020. nov. 8. 20:30
 87/88 anonim ***** válasza:
Miert csak oktober?
2020. nov. 24. 22:07
 88/88 A kérdező kommentje:
Mert így nem kell évközben csoportot váltani 🙂
2020. dec. 1. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!