Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Szerintetek is baj, ha bölcsib...

Szerintetek is baj, ha bölcsibe fog járni a gyerekem januártól?

Figyelt kérdés
A lányom januárban lesz 15 hónapos és szeretném bölcsibe vinni. Én úgy látom, hogy itthon már unalmas neki. Nem tudom rendesen elfárasztani, pedig még csak 1 éves. Beszélgettem pár szülővel és szerintük hülye vagyok, hogy bölcsibe viszem a gyerekemet. Szerintetek jól döntök?

2020. okt. 23. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
83%

Undorító némely "anya". Ilyen gyomorforgató stílusban beszélni ismeretlen nőkről, hogy minek szültek, meg lusta szaranyák. Szánalmas. A jó isten mentsen meg mindenkit az ilyen végtelenül rosszindulatú emberektől. És a vicc az egészben, hogy az ilyen romlott nők el is hiszik, hogy ők akár egyetlen fokkal is jobbak a kérdezőtől, akinek egyetlen "bűne", hogy 15 hónaposan bölcsibe adja a gyerekét, mert NEKIK így felel meg.

És ha a férje eltartja?? Mi a büdös franc közöd van neked ahhoz? Ha nekik így jó, akkor te mit okoskdosz bele? Döbbenet tényleg.

2020. okt. 24. 13:17
 62/88 anonim ***** válasza:
17%
61, mi a gondod azzal, ha más a véleménye valakinek? Ez volt a kérdés, nem? Szerintük baj, megindokolják, haladja tovább.
2020. okt. 24. 13:20
 63/88 anonim ***** válasza:
85%
Talán olvass el néhány kommentet, mielőtt hülyeséget írsz! Nem az a gond, ha valakinek más a véleménye, de kell vagy 2 agysejt, hogy értelmezni tudd, hogy miről írtam. A probléma a STÍLUS! Az a gusztustalan, ítélkező, bunkó flegma stílus, amit némelyek megengednek maguknak idegenekkel szemben. Hogy lehet így beszélni ismeretlen én emberekről egyetlen infó alapján, hogy szárnya, milyen lusta, mi a francnak szült, az ilyennek nem lett volna gyermeket vállalnia, jobb is ha bölcsibe adja, meg el kezdenek turkálni a másik pénztárcájában, hogy a férje tartja el és társai. Az ilyen nők mit éreznek, de tényleg? A stílus maga az ember és aki így beszél idegen emberekkel, az egyetlen egy fokkal nem jobb a kérdezőtől, sőt..! Kulturáltan is le lehet ám írni a véleményed, nem kell primitív proli módjára fröcsögni!
2020. okt. 24. 13:25
 64/88 anonim ***** válasza:
20%

Milyen egyetlen infó? Sajnos elég sok kiderül a kérdezőről.

És a te stílusos milyen a két agysejttel? Szálka-gerenda?

2020. okt. 24. 13:31
 65/88 A kérdező kommentje:
#60 magánbölcsihez nem kell munkáltatói.
2020. okt. 24. 13:35
 66/88 anonim ***** válasza:
88%

Igen, kiderül, hogy milyen típusú gyereke van és kevésnek érzi egy magát, hogy egész nap lefoglalja, így pár órára beadná bölcsibe. Emiatt némelyek egyből vérszemet kapva, úgy gondolják máris fel vannak hatalmazva arra, hogy ilyen primitív és undorító stílusban dobalozzanak és elszámoltassák a kérdezőt. Csak mert ők személy szerint nem értenek egyet vele. Nonszensz.

Milyen én stílusom? Nehogy már rám akard más bunkó stílusát kenni, én képes voltam kulturáltan már az elején leírni a véleményem, az hogy megjegyeztem, hogy egyes kommentelők minősíthetetlenül undorítóan nyilatkoznak, az nem engem, hanem csakis őket minősíti!

2020. okt. 24. 13:35
 67/88 anonim ***** válasza:
88%
Maximálisan igaza van a #61-nek! Azért, ami sok, az sok. Normális lelki világú ember nem beszél így senkivel, csak azért, mert valamiben nem ért vele egyet. Lusta, szaranya, minek szült, jobb is ha bölcsibe adja, büdös foglalkoznia a saját gyerekevel, minek az ilyennek gyerek stb. Most ez tök komoly?? Hat hogy lehet így beszélni? Undorító, erre nincs jobb szó. Mondom ezt úgy, hogy én sem feltétlen érték egyet ekkora gyerek bölcsibe adásával, de eszembe nem jutna ilyen kritikán aluli stílusban, magas lóról beszélni. Az ilyen gondolom máshol nem tudja levezetni a frusztrációját, így idejön kiadni a dühét. Gáz, nagyon, nagyon gáz.
2020. okt. 24. 13:41
 68/88 A kérdező kommentje:
Végül csak 2021. októberében megy bölcsibe.
2020. okt. 24. 13:45
 69/88 anonim ***** válasza:
20%

Miért szerintetek az normális ha nem bír a saját gyerekével ezért szabadulni igyekszik tőle? De dolgozni lusta? Aki dolgozni lusta az gyereket nevelni is az, ez látszik. A kérdező állandóan a telefont nyomkodta tegnap is ahelyett hogy a gyerekével foglalkozzon. Persze hogy aktív az a szerencsétlen mert próbál némi figyelmet kicsikarni az anyjától.

Azt meg nem hiszem hogy egy pasinak is jó ha a semmiért kitart egy nőt. Az megint más lenne ha gyereket nevelne, de ha bölcsődében lesz a kicsi, a nőnek nincs oka otthon maradni. vagyis maradhat csak akkor joga nincs elvárni hogy a pasi adjon neki akár egy szelet vajaskenyérre valót is.

2020. okt. 25. 05:40
 70/88 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó! A kérdés az volt: szerintetek is baj ha bölcsodébe fog járni a gyerekem? Szerintetek jól döntök?

Hol látod te azt, hogy a kérdezőt érdekli, hogy mit gondolsz az életéről? Hogy kritizàld bíráld az életét mit hogyan csinál? Miért érzik itt többen azt, hogy azért mert valaki feltesz egy kérdést akkor bármibe belköthet beleszólhat kritizálhat ami az életével kapcsolatos.?? Jogod honnan lenne hozzá? Csak mert nem szemtől szembe kell mondani leírva meg belerughatsz, mi?

Válaszolj rá ha akarsz, szerinted nem jó ötlet aztán haladj tovább.

2020. okt. 25. 07:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!