Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Szerintetek is baj, ha bölcsib...

Szerintetek is baj, ha bölcsibe fog járni a gyerekem januártól?

Figyelt kérdés
A lányom januárban lesz 15 hónapos és szeretném bölcsibe vinni. Én úgy látom, hogy itthon már unalmas neki. Nem tudom rendesen elfárasztani, pedig még csak 1 éves. Beszélgettem pár szülővel és szerintük hülye vagyok, hogy bölcsibe viszem a gyerekemet. Szerintetek jól döntök?

2020. okt. 23. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
59%

30as. Persze kemény dolog a gyereknevelés, de ha alapvetően egy EGESZSÉGES gyerekről beszélünk, aki talán kicsit energikusabb, abba azért nem lehet tönremenni.

Kérdező: kell egy jó napirend, ezek a foglalkozások általában délelőtt vannak. Utána ebéd és alvás. Délutánra szintén lehet valamit találni.

2020. okt. 23. 16:36
 32/88 anonim ***** válasza:
58%
30: De nemcsak tönkremenni, szenvedni sem kell értelmetlenül. A kislány társaságra, több, más, új ingerre vágyik. Így tudnák/szeretnék megadni neki. És mily' szörnyű, az anya is jobban érezné magát így. Akkor? Maradjon inkább az unalom és a frusztráció helyette? Minek, ha nem muszáj? Vagy visszatérünk oda, hogy "akkó' minek szül az ilyen?"? Ne már.
2020. okt. 23. 16:47
 33/88 anonim ***** válasza:
28%
25ös, viszont ebben az esetben a bölcsődére is alkalmatlan a gyerek.
2020. okt. 23. 16:53
 34/88 A kérdező kommentje:
#31 én is így gondolnám, DE az alvás nem olyan egyszerű. Sokszor 3-4 óra, mire elalszik és teljesen mindegy, hogy előtte viszem e valahová vagy nem. Sok ismerősöm mondta, hogy mióta bölcsibe/oviba jár a gyereke, sokkal kezelhetőbb és könnyebben alszik is el.
2020. okt. 23. 16:57
 35/88 anonim ***** válasza:
22%

#27 én a gyereket nem azért passzolom le, mert nem bírok vele, hanem mert láthatóan társaságra vágyik.

Kérdező egyik szavaddal ütöd a másikat. Azt mondod hordod programokra. Akkor nem vágyhat még több társaságra.Egyszerűen csak te nem akarsz már a gyerekeddel lenni, ezért lepasszolod hogy nevelje más helyetted. Nem gond ez de legalább magadnak ismerd el. Meg elvolt a barátnőddel. Igen, mert ismerte. Hagyd ott valaki idegenre. Vagy csak menj arrébb hogy ne lásson és nézd meg mit reagál. Egy ilyen kicsinek nincs igénye a hosszas társasági együttlétre mert alkalmatlan rá. Olvasgass utána.

Persze ettől úgyis le fogod passzolni, csak hátha rájössz, nem a gyereket nézed hanem csakis saját magadat.

2020. okt. 23. 16:58
 36/88 A kérdező kommentje:
#35 nem csak azért lenne jó a bölcsi, mert társaságra vágyik, hanem azért is mert tele van energiával. Remélem így mostmár neked is sikerül megértened.
2020. okt. 23. 17:00
 37/88 anonim ***** válasza:
22%
Hát akkor próbáld meg lekötni. most is a telefont nyomkodod ahelyett hogy minőségi időt töltenél vele. Így ne csodálkozz ha nem fárad le.
2020. okt. 23. 17:10
 38/88 A kérdező kommentje:
#37 Most az apukájával játszik.
2020. okt. 23. 17:25
 39/88 anonim ***** válasza:
14%
kérdező, akkor meg mit sírsz? Van más aki törődjön a gyerekkel helyetted. Aztán meg jössz ide sírni miért nem kötődik normálisan hozzád a gyereked. Hogy kötődne, érzi hogy teher, felesleg neked, szabadulni akarsz tőle, hogy otthon pihengethess. Érdekes amúgy hogy a férjed le tudja kötni a gyereket csak te nem. Biztos a gyerekkel van gond?
2020. okt. 23. 17:31
 40/88 A kérdező kommentje:
#39 hol jöttem olyannal, hogy nem kötődik hozzám? És olyannal, hogy nem tudom lekötni a figyelmét? Először értelmezni tanulj meg!
2020. okt. 23. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!