Szerintetek is baj, ha bölcsibe fog járni a gyerekem januártól?
Bírok a gyerekemmel! Dolgozni nem vagyok lusta, most is home officeból dolgozok napi 2 órát, hétvégén napi 4-et. Igen, látszik, hogy nem vagyok lusta gyereket nevelni. Miközben valamit csinált, addig tényleg telefonoztam, de alapvetően egész nap foglalkoztam vele. Az aktivitásának ehhez semmi köze, mert nem rossz gyerek, csak szimplán nem szeret elaludni, és akár 10 programra is elvihetném, akkor sem döntene úgy, hogy mostmár alvás.
Nem a semmiért tart. Mint írtam már nagyon sokszor nem mindenhéten minden nap egész nap lett volna a bölcsiben, hanem pár héten 2-3 napot. És amúgy ha arra az 1-1 napra azt mondod, hogy nincs okom otthon maradni, akkor sajnos eltudom képzelni, hogy te hogy nézel ki. Még mindig a férjem, de ahogy írtam nekem NEM KELL DOLGOZNI, hogy ÉN 6 SZÁMJEGYŰ ÖSSZEGET KERESSEK.
#69 vegyrl mar magadbol vissza. Te ki az atyauristennek kepzeled amugy magad hogy bekeugatsz mas csaladi eletebe?? Mi kozod van hozza ki hol mikor dolgozik? Mire fel engedsz meg magadnak ilyen stilust?
Honnan tudod hogy egesz nap a telefont nyomkodja te eszleny? Ott vagy vele? Azzal az erovel te is takarodjal mar innen valami ertelmeset csinalni ahelyett hogy itt parancsolgatsz idegen embereknrk mint valami istenseg. Levegot lehet venni az engedelyed nelkul?
Bamulatos mifele emberek leteznek.
74, aha, de nem ez a kérdés.
A kérdező tisztázta a bölcsivel, kell-e. Minek, ha ezzel szt dolgozik és síkban tudna vinni?
Érdekes, korokban azt írta, nem kell visszamennue, most meg kiderül, hogy már vissza is ment dolgozni...
73as, hidd el, elég értelmeset csinálok :-D
És honnan tudom? Onnan hogy mikor kitette a kérdést egész nap perceken belül reagált a kommentekre. Tehát egyértelműen hozzá volt nőve a telefonhoz ahelyett hogy a gyerekével töltött volna időt. Tudom tudom mindig véletlenül pont akkor pillantott a telefonra miközben 0-24ben a gyereket foglalkoztatja, 20 fogásos menüt főz napi kétszer, hatszor szexel naponta a férjével és 10 helyen önkénteskedik a 4 munkahelye mellett :-D
És neked őszintén mi a jó ég közöd van ahhoz, hogy a kérdező mikor válaszol?! Nincs jobb dolgod, mint ezt lesegetni? Tényleg felfoghatatlan, hogy némelyek felhatalmazva érzik magukat 1-1 ártatlan kérdés kapcsán, hogy undorító, kritikán aluli stílusban beszéljenek és konkrétan elszámoltassák, hogy mit miért és hogy csinál. Szövegértés még azért megy? Látod mi a kérdés? Mutasd már meg hol kérte a kérdező a kutyagumit sem érő, privát kis véleményed az életéről és a gyereknevelési módszeréről?? Sehol. De csak azért is itt vered a nyálad és fröcsögsz, hisz láthatóan neked sincs ennél jobb dolgod.
Direkt megnéztem, a kérdést 2 előtt írta ki a kérdező, először 4kor jött válaszolgatni és írta is, hogy éppen a férje játszik a gyerekkel! Utána órákig nem is reagált. Olyan hihetetlen, hogy a gyereknek apja is van, aki szintén foglalkozik vele? Vagy hogy néha alszik is? Vagy hogy fél óra, óránként pár percre az ember rá tud nézni a telefonjára? De mondom, nem vagy te a kérdezőnek az apja, hogy el akard a saját idejével számoltatni.
Gusztustalan a rosszindulat, ami árad belőled, remélem azt azért tudod, hogy ezzel a minősíthetetlen stílussal a kérdező lába nyomába SEM érhetsz...!
#77 attól még jó pocsék életed van, a lelkivilágodat meg hagyjuk is. Vajon mennyire nyomorult életű az, akit az tesz boldoggá, hogy vad idegen embereket szapul a neten, meg analizàlja az életüket?
Ásd el magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!