Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Igény felmérés mit jelent?

Igény felmérés mit jelent?

Figyelt kérdés

Írtam a körzeti bölcsődének, hogy szeretnék többet megtudni a felvétel menetéről. Írták, hogy áprilisban lesz az igényfelmérés.

Nem akarok butának tűnni, ezért nem kérdezem meg tőlük, hogy ez mit is jelent. Ti tudjátok mi lehet ez? Mire lehet számítani? Mit kell csinálni?

Köszönöm a válaszokat!

tegnap 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt mérik fel, hogy hányan igényelnek bölcsődei ellátást.
tegnap 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Az igényfelmérés a jelentkezés csak kacifántosan fogalmaztak szerintem
ma 05:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért zavart kicsit össze, mert azt is mondta, hogy nyílt nap vagy ilyesmi nem szokott lenni. Csak az igényfelmérés van meg mondta, hogy online hol találom a jelentkezési lapot.

Máshol olvastam, hogy nyílt nap szokott lenni aztán jelentkezés és furcsa volt nekem ez. Még nem hallottam róla, hogy igényfelmérés is van. Igaz első babás anyuka vagyok nekem sokmindent új. :)

ma 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem használja a jelentkezés szót, mert biztos azt sokan úgy értelmezik, hogy tuti fel is veszik, ha beadta a jelentkezést. :) De az igényfelmérés általában jelentkezés, csak mondjuk a jelentkezők száma alapján látják, hogy ki tud bekerülni és ki nem, vagy ha van olyan opció, indítanak mégegy csoportot esetleg az igények alapján, stb. Szóval igény=jelentkezés.
ma 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!