Felmérést szeretnék végezni. Mi a véleményetek, mennyire lenne igény a masszázs házhoz szolgáltatásra?
Ilyen célra ott vannak a masszázs lányok/fiúk...
Ha Én rendes masszőr lennék, biztos, hogy nem vállalnék ilyet, max csak rokonoknak, közeli ismerősöknek. Kitudja ki várna ott még az „ügyfelen” kívül...
Ha már kell egy igényes és (nem olcsó) szolgáltatás, megemelem a valagamat, és elmegyek az erre kijelölt helyre. Tehát felőlem nem lenne igény erre.
Masszázs asztalt felcipelni a negyedikre nem egy kedves feladat még ha nem is nehéz tárgy.
Én inkább mennék hozzá. Talán ha évek óta járnék hozzá és lenne ilyen opció is. Nem tudnék ellazulni, mert stresszelnék hogy lop
Masszázshoz nem csak a nyomkodás, hanem a körülmények miatt is megyek. Van masszázs ágy, meleg olaj bekészítve. Eleve a környezet, jobb esetben már a hangulatomat is befolyásolja. Teával kínálnak, ruhát kapok, papucsot stbstb.
Itthon felrakok egy mosast majd a kovetkezo pillanatban a sajat agyamon vagy kanapen ami hason fekve nyomkodva, megfulladva benne nem lenne tul ellazito! :D
Én öeülnék neki a hátam teljesen be van állva mert szinte annyit dolgozok mint karácdonxi hajtásban.
Ergo szét vagyok meg össze is esve 12 ora melo után rotty :((
A gyaki népe nem reprezentatív.
Meghirdeted, kiderül. Összecsukható masszázságyat vásárolj, ennyi az összes anyagi kockázatod, kedves Kérdező. Ill. fog kelleni egy szgk is.
Jó munkát, sok sikert!
Én semmilyen masszázsra nem tartok igényt.
Házhiz rendelni olyan szolgáltatót se rendelnék, akihez amúgy elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!