Hol találom a kormánynak azt a felmérését, amit arról csináltak, hogy hol milyen vállalkozásra van igény?
ezt nem a kormány csinálta, hanem a k&h bank.
azért fenntartásokkal kezeld. Lehet, hogy bizonyos emberek szeretnének egy adott üzletet, de attól nem biztos, hogy megélne.
"azért fenntartásokkal kezeld. Lehet, hogy bizonyos emberek szeretnének egy adott üzletet, de attól nem biztos, hogy megélne."
Maximálisan alátámasztom. Kíváncsiságból ránéztem a környékünkre, van, aki pékséget szeretne ide (kb 3 pékség van 100 méteren belül, a 4.-ik épp ezért tönkre is ment), van, aki óvodát szeretne egy olyan utcába, ahol egyébként VAN óvoda és van, aki szállodát szeretne egy olyan térre, ahol már van szálloda és a környék is tele van szállással.
Szerintem az óvodás és a szállodás nem is tudja, hogy már van ott ( a szállodát/panziót én is csak nemrég tudtam meg, 1 éve, pedig már régóta a környéken élek)
"viszont nemrég láttam a tv-ben, hogy egy politikus vagy ki nyilatkozott, hogy a kormány csinált ilyet, hogy a vállalkozókat támogassák"
Ne is mondd...! Az ideg szétvágott, amikor kb. másfél éves vállalkozóként a tévében agyonreklámozott, "vállalkozást segítő", NÖVEKEDÉSI hitel iránt érdeklődtem az illetékes banknál. Nem fogjátok elhinni, miért utasítottak el: túl kevés a bevételem, túl kicsi a vállalkozás, nem kaphatok. De basszus, KI NÖVEKEDJEN, HA NEM A KICSI?
A sok "vállalkozást segítő" dolognál mindig koppantam, hol ezért, hol azért, de sosem kaphattam semmmilyen hitelt, támogatást, visszatérítendőt vagy vissza nem térítendőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!