Szerintetek is baj, ha bölcsibe fog járni a gyerekem januártól?
#49 arra nem lennék túl büszke, hogy azért foglalkozol a gyerekeddel, hogy legyen ki rádnéz öregkorodban. És az ilyen kérdezi a máaiktól, hogy minek szült??? Te minek szültél? Hogy legyen ki istápoljon öregen?
Elhiszem, hogy téged el kell tartani, de ne magadból indulj már ki, te frusztrált ősmsmi.
Elképesztő egyes emberek mit meg nem engednek itt maguknak.
Ez a minek szültél, lusta anya vagy, nem foglalkozol a gyerekeddel stb. Hát kik vagytok ti, hogy ilyet mertek mondani másnak? Az ilyen emberek miatt van a sok frusztrált, komplexusos nő, anyuka, mert kritizáltok és bíráltok 2-3 mondat alapján amit leírt. De bejött, már írja is a kérdező hogy végül csak szeptembertől viszi, mert szar anyának lett titulálva egy szimpla heti 2-3 alkalmas bölcsi miatt! Vicc
Szerintem nem szar anya, aki bolcse adja a gyereket. De, szamomra azok az ervek es indokok, amiket a kerdezo leirt nem alljak meg a helyuket. Semmi egyeb "gond" nincs, csak annyi, h energikus a gyerek. Sokat kell foglalkozni, jonni menni, tarsasagba es foglalkozasokra jarni. Ez onmagaban nem ok, h 15! honaposan bolcsibe menjen, meg ha csak heti par naprol is lenne szo.
Igen, biztos nehez es faraszto, nekem ikreim vannak, en 2 gyereket hordtam szinte mindennap. Nagyon faraszto es idegorlo volt az allando veluk valo foglalkozas. De osszeszoritottam a fogam, es kibirtam. Es nem, nem azert mert szuper anya vagyok, mert nem vagyok. Azert, mert tudtam, h nekik igy a legjobb. Ha majd elerik a 3 eves kort, mas lesz, jobb lesz, konnyebb lesz. Es igy is lett. Es igy evek tavlataban visszagondolva is ugyanigy csinalnam.
Nem olvastam, csak azt, amit a kérdező írt.
Állandóan menne? Egy éves, éppen megtanult járni, persze, hogy menne.
Kell a társaság? Bőven elég napi egy program, egy játszótér.
3-4 óra altatni? Ja, jogos, szenvedjen ennyit a gondozó a bölcsiben.
Az enyém is járt egy évet, semmi bajom a bölcsivel. De rólad süt, hogy magad miatt akkor be, ráadásul csalással, hiszen ha otthon vagy, nem vagy rá jogosult
A lányom már nagyon profin sétál.
Minden nap megyünk 1-2 programra, de neki ennél is többre van igénye.
Valószínűleg a gondozó hamarabb elaltatná, mert látná a lányom a többi gyerektől, hogy aludni kell.
Nem magam miatt akarom, hogy bölcsibe járjon és teljes mértékben jogosult vagyok rá.
54es, engem nem kell eltartani. Nekem vállalkozásaim vannak, bőven megélnék egyedül is. A kérdezőt tartja ki a férje írta is.
Kérdező..ja persze nem magad miatt akarod..kacag a vakbelem. Lusta vagy a gyerekeddel foglalkozni. Tegnap is végig a telefont nyomkodtad ahelyett hogy EGYÜTT hármasban lettetek volna a kicsivel. De igazad van, add be holnap a gyereknek bárhol jobb mint melletted. Gondolom ha egyedül vagy fele is az instára vagy gyógyulva azért fárasztó a gyereked.
Hogy lennél jogosult? A pasid valami haverja bejelentene a cégéhez míg te otthon vakargatod? Vagy hogy? Mert nem dolgozni mennél vissza hisz az is fárasztaná a pici testedet és nem jutna idő szépítkezni.Oké, egy gyereket tönkrevágsz de könyörgöm többet ne szülj, vagy a kezdetektől fogadj mellé vagy két bébiszittert nehogy véletlen megterhelődj.
Sok ilyen nő(direkt nem anyát írok) gyereke van közösségben, hogy szabadulhasson tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!