Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Milyen fejlesztést kap a...

Milyen fejlesztést kap a gyerek a bölcsődében, ami miatt akkor is felveszik, ha otthon van az édesanyja?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol, hogy felveszik a kicsiket bölcsődébe ha szüksége van valamilyen fejlesztésre. Milyen fejlesztésről van itt szó?

Lehet én gondolkodom rosszul, de az otthoni szerető légkörnél egy 2-3 éves kor közötti gyereknek nem tudok jobbat elképzelni.

tegnap 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Egy normál fejlődésű átlagos 2 éves esetén valóban legjobb a család. De például egy beszédfogyatékosnak lehet hogy van amit jobban meg tud adni a bölcsi.
tegnap 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jellemzően ilyen esetben nem egész nap vannak bent, csak a fejlesztés idejére, pl délelőtt.

Beszédfejlesztés, mozgásfejlesztés, etetésterápia...

DE: nálunk az agyon dícsért fejlesztő bölcsi kevesebb fejlesztést ígért, mint amire én el tudtam hordani. Így hiába volt neurológiai ajánlásunk rá, nem éltünk a bölcsivel, sőt az ovin is toltunk egy évet, mert ott még kevesebb fejlesztést kaphatott.

Így végeredményben többet fejlődött azoknál a társainál, akiket beadták bölcsibe.

Egyébként van még egy eset, amikor ajánlják a bölcsit a gyerek fejlődéséért: amikor a családi helyzet olyan tré, hogy mindenhol jobb a gyereknek. De ekkor sima bölcsibe kap ajánlót, nem speciális csoportba.

ma 07:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerőséknél falun egészséges gyereket is bevették 2 évesen, anyuka meg otthon babázott a kicsivel. Aztán a 2. is ment a bölcsibe mikor született a 3.
ma 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!