Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Az én okos 2 éves kisfiamnál...

Az én okos 2 éves kisfiamnál ma diagnosztizáltak autizmust, most az öngyilkosságon gondolkodom, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 18:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/242 anonim ***** válasza:
A veled való kapcsolata milyen a kisfiadnak? Szokott bújni, keresi a társaságod, az érintésed?
2016. márc. 7. 23:04
 102/242 anonim ***** válasza:
0%
Nincs kódja mert mint mondtam nem hivatalos úton voltunk hanem magánba.
2016. márc. 7. 23:17
 103/242 A kérdező kommentje:
Imad bujni miert kerded?
2016. márc. 8. 00:18
 104/242 A kérdező kommentje:
Puszilgat es olelget .ez az ami jelenleg eletben tart.az olelese.kulonben mar lehet hogy ongyilkos lettem volna.
2016. márc. 8. 00:20
 105/242 A kérdező kommentje:
Kedves 56 szazalekos tenyleg ez a ket tunete van a gyerekednek?es ez alapjan mondtak hogy autista?nincs semmi mas tunet?
2016. márc. 8. 00:25
 106/242 anonim ***** válasza:
0%
Biztos van. Volt vizsgálat vagy 1 órát ott voltunk. Állítólag nehezen tudja más helyzetébe beleképzelni magát de én ezt nem látom. De a diagnózis sajnos egyértelmű. Engem csak az tart életbe, hogy muszáj élnem. Mert így biztos senki más nem lesz az életében. Így sem tudom mi lesz vele ha majd meghalok. Itt marad tök egyedül.
2016. márc. 8. 01:23
 107/242 A kérdező kommentje:
De miert gondolod hogy nem elhet majd rendes eletet?ertelmileg ep?van aki normal altalanos iskolaba jar es teljesen kinovi a tuneteket szinte eszre sem veheto rajta hogy autista.nekem ezt a koraiban mondtak.
2016. márc. 8. 02:15
 108/242 A kérdező kommentje:
Egyebkent neked se volt semmi gyogyszerszedes ilyesmi terhesseg alatt?csaladban se orokolhette?amugy rendesen beszel meg minden?
2016. márc. 8. 02:17
 109/242 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj 56%-os, de lehet,hogy Neked tényleg orvoshoz kellene fordulnod.

Császár miatt autizmus? Akkor az én két gyerekem is biztos az, csak nem vettem észre. Na mindegy!

Kérdező! Én nem azt mondom,hogy az orvosnak (bár nem tudom melyik intézménybe vitted) nincs igazuk, viszont van neurológus, és gyógytornász ismerős is, anno mindkettő azt mondta, amikor beszélgettünk a "betegségekről",hogy 3 éves kor alatt BIZTOSRA nem diasznosztizálnak autizmust.

Ill. azt sem mindegy,hogy milyen spektrumú. Kisebb vagy nagyobb. A szomszédom keresztfia 14 éves, ő "közepesen" az. Amit én látok,hallok,hogy vannak dolgok, amikkel valóban gondban van, de sok minden van, amit úgy csinál,mint egy egészséges gyerek. Pl. egyedül tömegközlekedik, ami szerintem nagy szó. Igaz, sok fejlesztésen vannak túl, és még folytatódik, de azt mondta a szomszéd,hogy ahhoz képest, ahonnan indultak, rengetegek fejlődött. Nem is várták,hogy ennyi.

De én azt mondom,hogy több szem többet lát. Én biztos elvinném a gyerekem több helyre, több véleményt kérni.

2016. márc. 8. 06:17
 110/242 anonim ***** válasza:
25%
Nem én írtam a császár miatti autizmust ha visszaolvasol.
2016. márc. 8. 07:41
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!