Az én okos 2 éves kisfiamnál ma diagnosztizáltak autizmust, most az öngyilkosságon gondolkodom, hogyan tovább?
Ne haragudj 56%-os, de lehet,hogy Neked tényleg orvoshoz kellene fordulnod.
Császár miatt autizmus? Akkor az én két gyerekem is biztos az, csak nem vettem észre. Na mindegy!
Kérdező! Én nem azt mondom,hogy az orvosnak (bár nem tudom melyik intézménybe vitted) nincs igazuk, viszont van neurológus, és gyógytornász ismerős is, anno mindkettő azt mondta, amikor beszélgettünk a "betegségekről",hogy 3 éves kor alatt BIZTOSRA nem diasznosztizálnak autizmust.
Ill. azt sem mindegy,hogy milyen spektrumú. Kisebb vagy nagyobb. A szomszédom keresztfia 14 éves, ő "közepesen" az. Amit én látok,hallok,hogy vannak dolgok, amikkel valóban gondban van, de sok minden van, amit úgy csinál,mint egy egészséges gyerek. Pl. egyedül tömegközlekedik, ami szerintem nagy szó. Igaz, sok fejlesztésen vannak túl, és még folytatódik, de azt mondta a szomszéd,hogy ahhoz képest, ahonnan indultak, rengetegek fejlődött. Nem is várták,hogy ennyi.
De én azt mondom,hogy több szem többet lát. Én biztos elvinném a gyerekem több helyre, több véleményt kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!