Az én okos 2 éves kisfiamnál ma diagnosztizáltak autizmust, most az öngyilkosságon gondolkodom, hogyan tovább?
Engedd már el az iskolát!!! 2 éves szerencsétlen gyerek, rohadt messze még az iskola.
Te nem is a gyerek miatt aggódsz, hanem saját magad miatt. A kérdéseid után nekem is kezd olyan érzésem lenni, hogy vagy kamu, vagy mentális kihívásokkal küzdesz.
nem... március 23.-tól, de úgy látszik már nagyon várja valaki a szünetet :)
ami engem idegesít már ebben a kérdésben, hogy a kedves kérdező el akarja titkolni mindenki előtt... könyörgöm ha sérült egy gyerek, akkor viszem a lehető legtöbb fejlesztésre, és keresem a megfelelő speciális ovit sulit a gyerekem érdekében, nem eltitkolom... jajjj...
SNI: sajátos nevelési igényű gyermek. Ha ilyen besorolást kap, akkor nem veheti fel olyan iskola, amelyik SNI-s gyereket nem fogadhat (alapító okiratban van talán benne).
Ha egy hivatalos besorolása van a gyereknek, akkor nem rajtad múlik, hogy elmondod vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!