Az én okos 2 éves kisfiamnál ma diagnosztizáltak autizmust, most az öngyilkosságon gondolkodom, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 18:31
81/242 A kérdező kommentje:
van még itt valaki?aki esetleg elhiszi hogy nem kamu a kérdés?
2016. márc. 7. 21:16
82/242 anonim válasza:
Szerintem semmi kamu nincs benne. Én az 5 évesemmel ugyan ezt érzem. Nem akarom élete végéig rányomni a pecsétet nem kell mindenkinek tudni, hogy milyen borzalmas baja van.
83/242 A kérdező kommentje:
amugy miért van az ezen az oldalon hogy állandóan azt hiszik hogy kamu egy kérdés?van olyan ember aki egy ilyen komoly dologgal viccelödik?komolyan megáll az eszem
2016. márc. 7. 21:19
84/242 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.azért tényleg van olyan hogy normális életet élnek ennyire ne keseredj el
2016. márc. 7. 21:20
85/242 anonim válasza:
Bazz, írtam, hogy a rokonom gyereke autista és normál általános iskolába jár, ahol tudnak az állapotáról.
Olvasol is, vagy csak írsz?
86/242 A kérdező kommentje:
tudod itt nalunk a varosban csak 1 iskola van es ha ide nem jarhat a kódja miatt majd akkor nem tudom majd hova vinni.mi nem pesten lakunk hogy 100 fajta iskola áll rendelkezésre
2016. márc. 7. 21:23
87/242 A kérdező kommentje:
kedves utolsó bocs ez elkerülte a figyelmemet.de akkor szerinted mire irják azt hogy a diagnozissal megpecsételem egy életre?
2016. márc. 7. 21:24
88/242 A kérdező kommentje:
meghogy miért nem vittem magánba?magánban hol diagnosztizálnak autizmust?
2016. márc. 7. 21:25
89/242 anonim válasza:
Ki írta ezt? Az 56%-os, aki szerint soha nem lesz boldog a gyerek, soha nem lesz normálishoz még csak hasonló élete sem, és szenvedés lesz minden, pedig még azt sem tudni, hogy mennyire súlyos a helyzet. Rá hagyatkozol? Inkább kérd szakemberek segítségét, akik elmondják, hogy mi mivel jár, mi hogyan működik. De annak van értelme, hogy titkolod, hogy beteg, nem tud beilleszkedni, de csak azért is abba az iskolába járatod?
90/242 anonim válasza:
Olvasgasd az auti.hu-t. Ott tapasztalt anyukák írnak egy csomó hasznos dolgot. Iskolákat, ovikat, fejlesztő helyeket, diagnosztizáló helyeket, tényleg minden ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!